440575 440575 440575 440575 440575 440575 440575 440575 440575 440575 440575 440575 440575 440575 440575

Fishpond Canyon Creek Chest Pack

Allsidig chest-pack bæresystem

Varenr: 248566
1 199,-
0 stk på nettlager.
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Fishpond Canyon Creek Chest Pack er et svært allsidig bæresystem og et meget godt valg for å ha rask tilgang til det aller mest nødvendige fiskeutstyret.

 

 • Lav profil, vertikal design
 • Integrert håvholder på bakpanelet
 • Utvendig lomme med hurtig tilgang
 • Hypalon®-verktøyfester for retraktorer, tippet- og flyteholdere og tang
 • Egen integrert flueboks med glidelås og utskiftbar silikonpute
 • Gjennomføring på baksiden muliggjør integrering med beltesystemer
 • Kompatibel med Firehole-ryggsekk, Ridgeline-ryggsekk, Thunderhead nedsenkbar ryggsekk, Switchback-vadesystemer, South Fork Wader Belt og Wind River Roll-Top-ryggsekk

 

Det beste valget for "grab-and-go"-fiskere

Dette svært allsidige bæresystemet er det beste valget for "grab-and-go"-fiskere som trenger rask tilgang til det absolutt nødvendigste, og tilbyr en rik liste med funksjoner, inkludert syv verktøyfestepunkter, en nedtrekkbar integrert flueboks og en integrert håvholder.

 

Til tross for lavprofildesignet, vil opptil fire av favorittflueboksene lett kunne oppbaveres i denne chestpacken og i tillegg gi plass til viktige tilbehør.

 

Canyon Creek representerer også en løsning for sportsfiskere som ønsker å øke bæreevnen til sine eksisterende systemer og integreres direkte med Fishpond Switchback-vadesystemer, ryggsekker og mer.

 

Detaljer

 • 420D nylon resirkulert Cyclepond-stoff
 • 22,86 x 12,7 x 11,43cm ( 9" x 5" x 4,5")
 • 453g (1 lb)
 • Volum: ca, 3,3 liter

 

Bærekraft - Nytt utstyr, gammelt materiale

Bærekraft er mer enn bare et ord for Fishpond. Det er en veiledende mantra, et løfte om å gjøre det bedre, og en forpliktelse de gjør når de kjøper inn materialene sine. Fra deres første bruk av gjenbrukt nylon i fiskegarn for over ti år siden, til fullt resirkulerte fluebokser og NewStream-stoff bestående av 100 % resirkulerte vannflasker, streber de hele tiden etter å lage nytt utstyr uten å bruke nytt materiale.

 

NewStream resirkulert stoff er laget med 100 % resirkulerte engangsplastvannflasker, som eliminerer bruken av petrokjemikalier, samtidig som holdbarheten og funksjonen opprettholdes i hjertet av vår nedsenkbare linje.

 

I 2020 stoppet Fishpond opp og reflektere over historien vår og så på noen av sine tidligste design. Da bladde de gjennom utviklingsnotatene sine, og ble minnet om tråden som forbinder hvert utstyr som forlater lageret sitt: ansvarlig innovasjon. Tidlige versjoner av dette prinsippet vises i deres første produkter med resirkulerte fiskegarn og annet nylonavfall.

 

Senere begynte de å bruke ECONYL®-regenerert nylon i vester og 100 % resirkulert plast til flueboksene sine. Å bruke resirkulerte materialer er en integrert del av Fishpond identiteten som merkevare, og representerer deres fortsatte forpliktelse til å minimere innvirkning på habitatene og artene i den naturlige verden.

 

Da Fishpond forsøkte å utvide denne forpliktelsen, vendte de tilbake til ideen om at fjerning av eksisterende avfall har en direkte og meningsfull innvirkning på stedene vi alle elsker. Nå produseres mye av Fishpond submersible-serien av resirkulerte vannflasker og andre drikkebeholdere.

 

Det nye NewStream resirkulerte PET-stoffet reduserer ytterligere Fishpond produktenes bidrag til avløpsvannproduksjon, energiforbruk og luftforurensning, samtidig som du opprettholder holdbarheten og funksjonen du forventer av deres produktserier. Sammenlignet med rå, petroleumsbasert materialproduksjon, var valget om å gjøre byttet klart. Takk for at du ble med Fishpond på denne reisen.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support