393126 393126 393126

Orvis Carry It All

Innovativ koffert med plass til alt!

Varenr: 232820
2 999,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 8 dager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Carry it all er en oppgradert versjon av Orvis’ store stang- og snellekoffert. Plass til flere firedelte 11’-fluestenger.

Carry it all ble opprinnelig designet av Orvis’ styreformann, Perk Perkins, som ville være 100 % sikker på at ikke stengene og annet utstyr ble ødelagt under transport. Siden den gang har stang- og snellekofferten vært et must for alle fluefiskere på reisefot! Her oppbevares favorittstengene i et eget, polstret rom.

I tillegg er det plass til oppbevaring av utstyr som sneller, fluebokser, liner og solbriller m.m. Disse kan plasseres i separate lommer med justerbare romdelere, eller i en av koffertens mange nettinglommer i stretch.  Utvendig lomme med glidelås der du kan legge utstyr du må ha enkel tilgang til. Avtagbar skulderrem, denne er også polstret for maksimal komfort. Du får plass til mellom tre og fem tuber, men om du ikke har tuber på stengene, får du lett plass til ti stenger.

Utvendige materialer: 100 % resirkulert CORDURA® ECO 600 denier polyester med noen TPU-belagte felt. Fôr: 100 % resirkulert 200 denier polyester.

Vekt: ca. 2,7 kg.
Størrelse: ca. 92 x 20 x 13 cm.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support