336040

Demmel's kaninskrikfløyte

Meget bra fløyte på ungrevene

Varenr: 213912
276,-Kampanjepris
399,-Ordinær pris
-+
1 stk på nettlager
  • 3Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Klaus Demmel er mannen bak den suverene rådyrfløyta i gevir og den tyske fuglefløyta til lokking av rev, som i løpet av sommeren har blitt min nye favoritt til lokking av ungrever. Etter tips fra Klaus så har jeg testa kaninskrikfløyta hans i sommer, og har både skutt rev på den og hatt rev så nærme som 10 cm ved lokking med denne fløyta!

Som når jeg lokker med en fuglefløyte sitter jeg i motvind også når jeg lokker med kaninfløyta.
Fordelen med fløyta er at den har litt lengre rekkevidde enn fuglefløyta, så særlig i situasjoner der motvinden er litt sterk eller i litt regnvær, så vil lyden av denne fløyta bære lengre. Den er imidlertid ikke så grov og brutal som en hareskrikfløyte, så det virker som om ungrevene ikke er skeptiske til lyden i det hele tatt. Og de kommer faktisk inn med vinden i ryggen, noe de så og si aldri gjør på en hareskrikfløyte.

Hva revene tar lyden som er jeg litt usikker på, det kan faktisk høres ganske likt ut som en rådyrkilling som blir angrepet. Jeg har også sett at rådyrene har kommet løpende når jeg har lokka med denne fløyta.
En annen mulighet er jo at det kan ligne på en hareunge som er i trøbbel. Det viktigste er uansett at den fungerer.

Den er laga på samme måte som hans fuglefløyte, og er like lett i bruk. Det er ingen membran man trenger å tenke på hvor man skal sette lepper eller tenner. Bare blås inn i åpningen og bruk hendene litt for å få litt variasjon i lyden. Man kan også vibrere litt med haka for å få en litt mer skjelvende lyd.

 

Tysk navn: Kaninchenklage

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support