357530 357530 357530 357530 357530 357530 357530 357530 357530 357530 357530 357530 357530

ZEISS DTI 3/35 Termisk Spotter

Ergonomisk med live streaming!

Varenr: 221017
29 500,-
-+
Bestillingsvare (Forventet 9 dager)
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Zeiss DTI 3/35 lar deg ta tilbake natten. Den enestående termiske kameraet med de intuitive ErgoControll betjeningsknappene som er spesielt utviklet av jegere, for jegere.

 

Å jakt i mørke er en unik utfordring: Synet er sterkt redusert og risikoen for å ikke lyktes, til og med evnen til å ta feil avgjørelse er høy. Nattemørke og dugg spiller en stor rolle for jegere, spesielt når det kommer til villsvinjakt.

 

Zeiss DTI 3/35 nattkikkert

De mest spennende jaktøyeblikkene oppstår ofte etter solnedgang - når nattens skygger byr på naturlig kamuflasje. På tide å gjøre disse øyeblikkene synlige sammen med Zeiss DTI 3/35.Med ZEISS DTI 3/35 har Zeiss lanserert et termisk kamera spesielt utviklet for jakt. Den utmerkede optikken gir detaljerte bilder, selv i mørket, slik at jegere nøyaktig kan identifisere målet sitt for maksimal jaktsuksess.

 

ZEISS DTI 3/35 gir unike jaktopplevelser og uforglemmelige øyeblikk, selv under vanskelige lysforhold.

 

Den ergonomiske utformingen og det intelligente arrangementet av betjeningsknappene gjør enheten usedvanlig enkel å bruke og betjeningen ekstremt intuitiv.

 

Høyoppløselig HD LCOS-skjerm kombinert med 0,5x zoom-trinn gir detaljerte bilder for nøyaktig identifisering. Som et resultat åpner enheten en helt ny jaktverden!

 

Enestående optikk i kjent Zeiss-kvalitet

Å bare se noe om natten er ikke nok – man skal også ha muligheten til å identifisere det du ser. Tross alt, forskjellen mellom en sugge og galte ligger i detaljene.

 

Dette er også grunnen til at høy-oppløsnings HD LCOS skjermen leverer bilder med det nivået detaljer du trenger for å sikkert identifisere målet ditt – selv i totalt mørke.

 

Perfekt ergonomisk kontroll

Å jakte om natten krever mye oppmerksomhet. Zeiss har derfor utviklet ErgoControll konseptet som ikke skaper distraksjoner under jakt.

 

Den innovative formen tillater enhånds operering både for høyre- og venstrehendte. Den ergonomiske utformingen lar hånden din naturlig treffe knappene hvor du med bare fingertuppene dine gjør du enkelt endringer i kikkerten - selv med hanskene på.

 

Koble deg til med Zeiss Hunting App

Naturen oppleves anderledes i mørket, enn om natten. Dette betyr at å observere fasinerende øyeblikk som du kan lagre og dele med andre. Bruker du Zeis sin Hunting App, kan jegere overføre filer fra DTI 3/35 direkte til en smarttelefon via WLAN og så dele nettens naturopplevelser med andre.

 

Via Zeiss Hunting App kan jegere lagre video og bilder fra nattkikkerten direkte på sin smarttelefon via WiFi og kan til og med live-strømme sine jakt opplevelser.

 

Zeiss kvalitets optikk

Det høy-oppløste HD-LCOS displayet gir best gjennkjenning av detaljer og komfortalbel bruksopplevelse.

 

Perfekt passform i hånden

Det innovative designet på kikkerten lar deg kontrollere den med en hånd. Dette er optimalisert for både venstre og høyre hånd.

 

Den ergonomiske fasongen på kikkerten lar hånden ha et naturlig grep der fingrene ligger over kontrollknappene. Dette lar deg kunne bruke kikkerten over lengere tid uten å bli sliten, slik du kan med andre kikkerter.

 

Høypresisjons zoom

Det er ofte detaljer som utgjør den store forskjellen. Den fine gradvise zoom justeringen med 0,5x justering for hvert nivå med zoom gir perfekt kombinasjon av forstørrelse og detaljert observasjon. Dette betyr at jegere raskt kan gjennkjenne selv små detaljer på dyrene de ser på. dette sikrer en bedre gjennkjennelse av riktig dyreart i mørket.


 

Zeiss bærestropp

Bærestroppen til DTI 3/35 er koblet på to steder, slik som på håndkikkerter. Resultatet er at kikekrten kan senkes raskt og stille når du strekker deg etter våpenet fordi kikkerten henger på brystet uten å være i veien.

 

De to stroppfestene sørger også for at kikkerten ikke svinger ukontrollert frem og tilbake så mye når du går, slik at du kan bevege deg mer uoppdaget av dyrene.

 

Høy bildefrekvens

ZEISS DTI 3/35 har en bildefrekvens på 50 Hz. Dette refererer til antall ganger i sekundet som skjermen kan tegne skjermen på nytt. En høy bildefrekvens gir redusert flimring av bildet, og reduserer dermed belastningen på øynene når du bruker kikkerten i flere timer om gangen.

 

Bilde-i-bilde (PiP)

Bilde-i-bilde-funksjonen til ZEISS DTI 3/35 gjør det mulig å zoome inn i bildet på det visuelle bildet. Denne funksjonen bidrar til å holde synet på dyret du observerer i zoom -modus, selv når det gjør plutselige bevegelser.

 

Hot Tracking

I modusen "Hot Tracking" er den varmeste kilden i bildet innrammet med en rød firkant. Det er derfor lettere å finne varmekilder i tett gjengrodde områder og spore dem.

 

Fargemoduser

ZEISS DTI 3/35 tilbyr 4 forskjellige fargemoduser, slik at du kan velge innstillingen som passer best for dine behov. 'Black hot' og 'white hot' leverer bilder med høy kontrast.

 

Disse innstillingene er gode for deteksjon, gjenkjenning og identifikasjon. Når man bruker kikkerten i områder med mye vegetasjon, gir 'rød varme' en rask deteksjon av varmesignaturer. Fargemodusen 'regnbue' er ideell for å identifisere de minste temperaturforskjellene.

 

Funksjoner

Funksjon  
Focal lengde 35 mm
Appature f/1.0
Sensor oppløsning 384 x 288
Thermisk sensitivitet  (NETD) =50mk
Display oppløsning 1280 x 960
Display frame rate 50 Hz
Display type LCOS
Rekkevidde 1235 m (1350 yd)
Field of view av okularet 30,25°
Field of view ved 100 m 19 m (62 ft)
Optisk forstørrelse 2,5
Maximum digital zoom 4x
Zoom steg (in 0.5x) 1.0x – 4.0x

 

Andre egenskaper

Egenskaper
Batteri type Li-Ion
Batteri brukstid 7 h
Intern lagring 15 GB
Livestream funksjon (video og bilde) +
Oppløsning  (Video & bilde) 384 x 288
WiFi frekvens 2.4 Ghz
WiFi Standard IEEE 802.11 b/g/n

 

Mål, vekt og brukstemperaturer

Fysisk Verdier
Operasjonstempratur   - 10°C | + 50°C (+ 14 °F | + 122°F)
Lengde x bredde x høyde 193 x 60 x 65 mm (7.6 x 2.4 x 2.6")
Vekt 450 g (1.01 lbs)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support