321088 321088

Zeiss Victory Pocket 8x25 T*

Liten håndkikkert med imponerende optikk

Varenr: 208997
7 000,-
-+
Bestillingsvare (Forventet 14 dager)
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Zeiss Victory Pocket er en liten håndkikkert med imponerende optikk. Enten du er ute på tur ved sjøen eller i skogen er denne enkel å ha med seg takket være dens lette og kompakte design.

 

Dette er en kikkert som av de fleste vil bli mye brukt, da den er så enkel å ta med seg. Til tross for sin utrolig lette konstruksjon gir de optiske egenskapene deg skarpe bilder i alle typer utendørs aktiviteter. Synsfeltet er overraskende stort for de kompakte dimensjonene, slik at du kan se enhver bevegelse i skogen.

 

 

Kikkerten er hendig og kompakt og er designet for å kunne brukes med en hånd. Den er robust, vanntett og er produsert av materialer av høy kvalitet.

 

 

Enten du spaserer i parken eller er på en lengere tur, kan du alltid nyte fugletitting og observere naturen. Med denne fjærlette kikkerten i lommeformat, tilbyr Victory® Pocket deg en kikkert med høy ytelse fra ZEISS for praktisk talt alle situasjoner. Takket være det lette og kompakte formatet passer disse kikkertene til og med i en liten jakkelomme, og er så lette at du nesten ikke vil merke at du bærer kikkerten med deg.

 

 

Zeiss Victory Pocket gir høy ytelse i alle slags utendørs situasjoner. Til tross for deres utrolig lette designen, hjelper  den høye forstørrelse og FL-objektiver med ZEISS T*-flerlagsbelegg (multicoating) til med å levere strålende bildekvalitet. Den asymmetriske designen gjør den spesielt kompakt. LotuTec®-coatingen sikrer at vann drypper rett av og smuss kan fjernes uten spor.

 

A-symmetrisk design

Den a-symmetriske designen gir Pocket kikkertene perfekt stabilitet og lar deg meget raskt justere for riktig øyeavstand og lar kikkertene ta liten plass i lommen når du er ute i naturen.

 

91% lysgjennomgang

SCHOTT fluorglass for et lyst bilde og optimal oppløsning, og den fineste visningen av detaljrikdom, selv under de tøffeste forholdene og de mest utfordrende omgivelsene.

 

Liten og kompakt

Liten, hendig og kan lagres over alt takket være sine ultrakompakte foldeegenskaper med A-symmetrisk fold.

 

ZEISS T*-coating

ZEISS T*-coatingen er en garanti for de enestående bildene med høy kontrast som du vil oppleve tydeligst under ugunstige lysforhold og i skumringen. Det er ingen spesifikk formel for å bygge opp lagene i coatingen. I stedet er det en teknologi som stadig justeres for å passe til nye glassmaterialer og krav, som varierer fra objektiv til objektiv som alltid sikrer best mulig resultat.

 

Zeiss LotuTec-Coating

Uansett vær er det alltid spennende ting å se i naturens - selv i vått vær. Dette er grunnen til at ZEISS utviklet LotuTec®-coatingen. Et belegg for linsene til kikkert, riflekikkert og spotting scope som gir en klar og uhindret sikt under alle værforhold.

 

 

Egenskaper for den enkelte Zeiss Victory Pocket-modell

Zeiss Victory Pocket 8x25

Den sammenleggbare Victory Pocket 8x25 er spesielt godt egnet for observasjon på korte avstander takket være det store synsfeltet. Den veier bare 290 g, og er en ekte lett modell.

 

Zeiss Victory Pocket 10x25

Med høy forstørrelse, lav vekt og en lille fysiske størrelse er Victory Pocket 10x25 ideell for fotturer.

 

 

Egenskaper og ytelse

Egenskaper / modell Pocket 8x25 Pocket 10x25
Forstørrelse 8x 10x
Effektiv linsediameter 25mm 25mm
Lysgjennomgang 91% 91%
Utgangspupill diameter 3,1mm 2,5mm
Skumringsfaktor 14,1 15,8
Synsfelt på 1000 meter 130m 105m
Subjektiv synsvinkel 60° 60°
Nærfokus 1,9m 1,9m
Diopterjustering - 3.0 | + 3.0 dpt - 3.0 | + 3.0 dpt
Utgangspupill avstand 16,5mm 16,5mm
Pupillavstand 34-74mm 34-74mm
Linsetype FL FL
Prisme system Schmidt-Pechan Schmidt-Pechan
LotuTec | Nitrogenfylt +|+ +|+
Vanntetthet 400 mbar 400 mbar

Vekt. størrelse og brukstemperatur

Pocket 8x25Pocket 10x25
Brukstemperatur- 25°C | + 63°C- 25°C | + 63°C
Lengde112mm112mm
Bredde i en interpupillær avstand på 65 mm100mm100mm
Vekt290g290g

 

 

Tilbehør
Alternativer
Zeiss Tripod Professional
6 000,-
Support