258340 258340 258340 258340 258340 258340 258340 258340

Zeiss Victory HT 10x54

Zeiss Victory HT Håndkikkert

Varenr: 188450
20 900,-
-+
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 12 dager

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Victory HT premium kikkert lar deg oppleve jakt på en helt ny måte. Takket være det revolusjonerende optiske konseptet, de tilbyr overføring nivåer av 95% +. Dette enestående verdi oppnås gjennom den perfekte kombinasjonen av Schott HT linser, ZEISS T * multi-layer coating og Abbe König prisme system. Det gjør at du sitte mye lengre på f.eks. post når du er på jakt, selv i den dypeste skumringen. Den ergonomiske utformingen er like nyskapende. Den imponerende nye Comfort Focus konseptet har et stort fokus hjul innebygd i dobbel-link bridge. Det gjør kikkerten ekstremt robust og svært enkel å bruke. Opplev banebrytende optikk av høyeste nivå

Lyssterk:

Den revolusjonerende lys overføring av 95% og mer muliggjør jakt dypt inn i natten. Denne unike erfaring er resultatet av et nyskapende optisk design. Det er kombinasjonen av ekstremt gjennomsiktig Schott HT høy transmisjonslinseelementer og den forbedrede ZEISS T * multi-coating. Dette gjør at ZEISS VICTORY HT produkter for å sette en ny global standard for premium riflescopes. De lyse, bilder med høy kontrast gir deg de ekstra minuttene du trenger på jakt. Tross alt, er det ofte den første eller siste lyset av dagen som er avgjørende for de magiske jakt øyeblikkene som alltid vil forbli i minnet ditt.

Mer elegant:

Utformingen av ZEISS Dialyt® i 1962 har gjort kikkert udødelige. ZEISS VICTORY HT følger nå i fotsporene til denne ZEISS klassisk - med ytterligere spennende forbedringer. Det er en designrevolusjon laget på gammel tradisjon.

Mer ergometisk:

Utformingen av ZEISS VICTORY HT linjen er helt basert på intuitiv og pålitelig drift. På kikkert, praktisk plassering av fokushjulet gir høy brukervennlighet og letthåndterlig fokusering. Det er påfallende stor og lett å komme i bridge. Dette gjør at du kan betjene fokuseringshjulet, selv med hansker. Den lave vekten av disse kikkert forvandler 8 og 10x54 inn i en ny klasse i natt og jakt kikkerter.

Mer presis:

Perfeksjon på alle avstander
Med sitt Comfort Focus konsept, kan ZEISS VICTORY HT kikkerten gi maksimal presisjon når du fokuserer. Det påfallende store fokus hjulet og ekstra lang vandring gjøre deg i stand til å fokusere med ekstrem presisjon for å få perfekt fokus.

Klarere:

Nyt fascinerende bildekvalitet uansett vær.LotuTec® belegget sørger for at vann bare ruller av linsene og smuss kan fjernes uten spor.

 

 

Tilbehør
Alternativer
Support
258340