690888 690888 690888 690888 690888 690888 690888

Yeti LoadOut GoBox 15 Tan

Vanntett og sikker oppbevaringsboks

Varenr: 275257
1 489,-
-+
2 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Yeti LoadOut GoBox 15. Hvis du ikke vil ha utstyr vått, gjørmete eller borte, legg den inn her. Den kompakte LoadOut® GoBox 15 Gear Case beskytter alt du ikke har råd til å risikere for elementene eller uorden. Designet for å passe i mindre rom og utstyrt med et opptrekkbart Grab and Go-håndtak, er det lasteboksen du kan ta med på jakt, dra opp i båten eller kaste i bagasjerommet. Vanntett, støvtett og praktisk talt uforgjengelig, du kan stole på at enten du bruker GoBox 15 som et sikkerhetssett eller elektronisk hvelv, forblir naturen ute og alt inni forblir trygt.

 

Vennligst merk: GoBox er ikke en kjøler, så ikke fyll den med is. Men du kan klemme en Daytrip® Lunch Box inni. Eller legg til en Tundra® Hard Cooler til utvalget ditt.

DEFENDER MATERIAL
Vi kan ikke lovlig si at den er uknuselig, men denne lasteboksen er bygget for å tåle alvorlig påvirkning.

ALLSIDIG ORGANISASJON
YETIs avtakbare lastebrett holder små nødvendigheter øverst i utstyrsboksen. I tillegg lar hver GoBoxs Pack-and-Stack-design deg enkelt stable flere bokser sammen for praktisk pakking og oppbevaring.

WILDPROOF™
Oppfyller IP65 og IP67 internasjonale klassifiseringer for å være støvtett og fullstendig nedsenkbar, og holde utstyret beskyttet mot uønsket villmark.

NED TIL DETALJENE
Yetis NeverFail™ hengselsystem, LipGrip™-håndtak, låser og AnchorPoint™ Tie-Down-spor er designet for total trygghet.


 

MÅL OG SPESIFIKASJONER

  • EKSTERNE DIMENSJONER: 26,9W X 37,3D X 28,6H CM
  • TOM VEKT: 3,4 kg

FOLK SPØR
HVA ER DEN VANNTETTE OG STØVTETTE VURDERINGEN?

Dette produktet oppfyller både IP65 og IP67 internasjonale standarder, som brukes til å definere nivåer av forseglingseffektivitet. IP65 betyr at et produkt er beskyttet mot vannstøt, mens IP67 krever at et produkt er tørt 30 minutter etter å ha blitt nedsenket i 1 m vann.

HVA GJØR HVER STØRRELSE FORSKJELL?

Størrelsen på lasteboksen du trenger kommer for det meste ned til et spørsmål om preferanse for jakten din. Men hvis vi måtte destillere den ned, er GoBox 15 den perfekte størrelsen for å holde nødvendigheter tørre, og GoBox 30 passer til alt fra klatreutstyr til et leirkammer.

STABLER GOBOXENE OPP OVER HVERANDRE?

Stablebarhet er en nøkkelfunksjon i vår LoadOut GoBox-familie. To GoBox 15-er passer på toppen av GoBox 30.

HVA GJØR HVER STØRRELSE FORSKJELL?

Størrelsen på lasteboksen du trenger kommer for det meste ned til et spørsmål om preferanse for jakten din. Men hvis vi måtte destillere den ned, er GoBox 15 den perfekte størrelsen for å holde nødvendigheter tørre, og GoBox 30 passer til alt fra klatreutstyr til et leirkammer.

HVOR MANGE CADDIES PASSER I HVER GOBOX?

GoBox 15 passer til en caddie og GoBox 30 passer til to caddie. Hver GoBox er utstyrt med en caddie. Ytterligere caddies er tilgjengelig for kjøp her.

ER DETTE PRODUKTET EN KJØLER?

Nei, den er ikke laget for å brukes sammen med mat og drikke. Hvis du er ute etter en kjøler, sjekk ut våre Tundra® Hard Coolers eller Hopper® Soft Coolers.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support