638119 638119

Wheeler Professional Verktøysett

Spesialverktøy for våpen

Varenr: 262077
1 800,-
-+
8 stk på nettlager
  • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Wheeler Professional Verktøy Sett er et universalt 89 delers skrutrekkersett, perfekt for deg som ofte gjør justeringer og endringer på våpen eller våpendeler. Verktøysettet er av høy kvalitet og inneholder alt du trenger for montering og demontering.

 

  • 54 flate bits
  • 2x av hver av de tynneste
  • 15 spesialbits
  • Komplett phillips, torx og unbrako

 

Dette verktøysettet inneholder 54 hulslipte flate bits, 15 spesialbits, 8 unbrakoer, 4 phillips, 3 torx, 1 2 1/4 akselforlengelse og en sekskant-til-kvadrat drivadapter. De hulslipte bitsene har en konkav form som tillater innføring helt inn i skruespalten for maksimal kontakt. Settet inkluderer også 2 sklisikre, overstøpte plasthåndtak med en praktisk hengslet oppbevaringsboks komplett med en bit-plasseringsguide og er konstruert av slitesterkt S2-verktøystål.

 

I motsetning til andre skrutrekkerleverandører, målte Wheelers ingeniører skruene på over hundre moderne og antikke skytevåpen for å sikre at du har bits for enhver situasjon. Enten du jobber med en Browning hagle, en Remington 700, en Smith & Wesson revolver eller en Colt Single Action, vil du finne at det er en bits som passer til hver skrue på våpnet ditt.

 

Settet på 89 deler inneholder 15 geniale "spesialbits". Disse bitsene er ypperlige til å montere kikkertbaser osv.

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support