441201 441201 441201 441201 441201 441201 441201 441201 441201 441201 441201

Weisskirchen Wild Boar Call

Effektiv original villsvin lokkefløyte

Varenr: 248773
389,-
0 stk på nettlager.
  • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Weisskirchen Wild Boar Call - Weisskirchen villsvin lokkefløyte er en effektiv lokkefløyte som lokker fram villsvin. Suksessraten for dine villsvinjakter kan bli overraskende gode hvis denne lokkefløyten brukes riktig. Dette er originalen og den fungerer best, ikke bruke dårlige etterligninger. Du vil ikke lykkes – tvert imot.

 

  • Effektiv i bruk
  • Lett å lære
  • Lett å bruke
  • Fungerer på kort og langt hold

 

Det er også mulig å imitere dåhjortens brunstkall ved hjelp av villsvinlokken fra Weisskirchen. Også den sinte knurringen av "Cape Buffalo" og, etter å ha fjernet slangen, kan den brukes til å lokke inn gemsbukk.

 

Denne lokkefløyten er ofte benyttet nå villsvinene er forsiktige med å komme frem på foringsplassen. Hvis lokkelydene brukes riktig, vil du få overraskende gode resultater. Wild Boar villsvinlokkefløyten er perfekt for både villsvin purker- og råner.



Lokkefløyten er veldig enkel å bruke og er designet for bruk på både kort og langt hold, da villsvin ikke nødvendigvis er rett i nærheten alltid. Denne myke lokkefløyten er perfekt for å gjengi en mer naturlig lyd sammenlignet med de harde lokkefløytene på markedet.



Wild Boar Call er laget av et fleksibelt materiale slik at du kan variere og gi mer "liv" til lyden ved å bruke hendene foran fløyten mens du lager små lokkende grynt.

 

Klaus Weisskirchen er en lokkejaktekspert med flere tiår med erfaring, noe som også gjenspeiles i hans fløyter og lokker. Alle lokkefløytene er håndlagde og gjengir lyden av viltet på en realistisk og autentisk måte.

 

Lokkefløyten består av et munnstykke av tre og en avtagbar, gummislange.

 

Designet for bruk på villsvin, men også egnet for brustrop til dåhjorten, samt den sinte summingen til afrikansk bøffel.

 

Når slangen er fjernet, kan også bukkelyder etterlignes.

 

Tips: Øv hjemme og se videoer på Youtube om riktig bruk for veldig gode tips.

 

NB. Da dette er et naturprodukt av med treverk kan farge og tremønster variere - uten at det endrer effekten av bruken.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support