304647 304647 304647 304647 304647

Walkstool Comfort 45cm

Robust, komfortabel og bærbar stol

Varenr: 203592
1 189,-
-+
20+ stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Walkstool Comfort 45 Large er en bærbar og komfortabel stol med teleskopiske ben som er perfekt for en rekke aktiviteter, inkludert jakt, fiske, sportsbegivenheter, camping og arbeid på stedet. Stolen er laget av høykvalitetsmaterialer og er designet for å vare. Den er lett og kompakt, slik at den er enkel å transportere.

 

Walkstool Comfort 45 Large har et komfortabelt sete som er laget av mesh-nettingmateriale. Dette materialet gir god ventilasjon og gjør at du kan sitte komfortabelt i lengre perioder. Stolen har en maksimal kapasitetsbelastning på 200 kg, noe som gjør den til et godt valg for personer i alle størrelser. Hvis du er på utkikk etter en bærbar og komfortabel stol som kan brukes til en rekke aktiviteter, er Walkstool Comfort 45 Large et godt valg.

 

 • Svensk-utviklet for førsteklasses kvalitet
 • Unik trebent design med teleskopiske ben
 • Uovertruffen komfort for langvarig sittestilling
 • Lett og svært bærbar på bare 825 g
 • To høydeposisjoner for allsidig bruk
 • Maks belastning 200 kg
 • Ideell for sportsbegivenheter, camping, fotografering, jakt, fiske og friluftsliv 
 • Passer for personer opp til 170 cm høyde
 • Uovertruffen komfort og svensk ingeniørkunst

 

Kompakt, lett og komfortabel stol

Walkstool Comfort 45 Large, et svensk-konstruert vidunder av en stol som er designet for å omdefinere komfort og bærbarhet. Denne innovative trebeinte stolen har teleskopiske ben, eksklusive patenter og varemerkebeskyttelse, noe som skiller den ut som den ultimate sitteløsningen for ulike anledninger.

 

Kompakt design og eksepsjonell komfort

Walkstool Comfort 45 Large kombinerer en bemerkelsesverdig lett og kompakt formfaktor med enestående komfort. Dens teleskopiske ben muliggjør enkel justering til en høyde på 45 cm, og gir et komfortabelt forhøyet sete for alle opp til 170 cm høye. Enten du deltar på jakt, fiske, sportsbegivenheter, camping i det fri eller jobber på stedet, sikrer denne bærbare stolen at du aldri trenger å tåle ryggbelastning eller tretthet igjen. Med en maksimal kapasitetsbelastning på 200 kg, omfavn bekvemmeligheten av å bære den på skulderen eller gjemme den i ryggsekken for de øyeblikkene du ønsker en komfortabel sitteopplevelse.

 

Svensk utviklet med uUovertruffen kvalitet og styrke

Gå inn i en verden av overlegent håndverk og gjennomtenkt konstruksjon med Walkstool Comfort 45 Large. Sammenlignet med andre sammenleggbare stoler og krakker, tar denne geniale designen på sitteløsninger stolen til nye høyder ved å fokusere på to viktige aspekter: kompakt størrelse og belastningsstyrke.

 

Uovertruffen robusthet og stabilitet

Svensk ingeniørkunst ligger i hjertet av Walkstool Comfort 45 Large. Den er omhyggelig utformet med materialer av topp kvalitet, og eksemplifiserer en blanding av form og funksjon. Dedikasjonen til detaljer og presisjonsteknikk sikrer at hver stol kan håndtere tunge belastninger uten å gå på akkord med dens strukturelle integritet. Enten du er en jeger, fisker, fotograf, en håndverker eller deltar på utendørsarrangementer, garanterer Walkstool Comfort 45 Large urokkelig stabilitet, og lar deg fokusere på lidenskapen din.

 

Din allsidige stol du alltid tar med

Omfavn allsidigheten til Walkstool Comfort 45 Large, din beste følgesvenn for alle situasjoner som krever komfortable sitteplasser. Den geniale designen gjør den til et uvurderlig verktøy for et mangfold av aktiviteter, og tilbyr mye mer enn bare et sted å sitte.

 

Utover ordinære sitteløsninger

Walkstool Comfort-serien har et større sete i mesh nettingmateriale i setet og gummiføtter, noe som forbedrer brukervennligheten i ulike miljøer. Med en vekt på bare 825 g, er denne krakken en lek å transportere og kollapser til en kompakt form som ligner på et lite stativ. Fotografer vil sette pris på støtten under lange opptak, mens profesjonelle som jobber nær bakken eller på knærne vil finne komfort i dens ergonomiske design. Denne stolen er det ultimate valget for de som søker avlastning fra lengre timer på beina, på knærne eller på huk.

 

Ekstra deler

Slitedlere som knottene på tuppen av bena kan kjøpes om de skulle slites ut etter ekstramt mange dager på stolen.

 

Vekt og størrelser

 • Vekt 0,825 kg
 • Mål 10 × 10 × 80 cm
 • Maksimal belastning: 200 kg / 440 lbs
 • Høyde (Fullt utvidet): 45 cm / 18 in
 • Høyde (kolappset ben): 28 cm / 11 in
 • Sammenlagt lengde: 35 cm / 14 in
 • Setestørrelse: 35 cm / 14 tommer

 

Type fot

 • Store gummi føtter

 

Farge på sete

 • Svart

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support