441456 441456 441456 441456 441456 441456 441456 441456 441456 441456 441456 441456 441456 441456 441456 441456 441456 441456 441456 441456

Vorn EV30 Ash Green

30L jaktsekk med Quick Rifle Release

Varenr: 248858
3 595,-
FargevariantAsh Green
Vis varianter som liste
-+
4 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Vorn EV30 er en jaktsekk med kapasitet på 30 liter og er den minste jaktsekken i EV-serien fra Vorn. Kjernen i ryggsekkens system er QRR - Quick Rifle Release, som lar deg få frem våpenet på et øyeblikk. I tillegg vil ha god plass og enkelt tilgang til resten av jaktutstyret ditt i en kompakt og smidig jaktsekk.

 

 • Patentert QRR- system for raskt og pålitelig tilgang til rifle eller hagle.
 • EV ekstern og intern ramme for optimal stabilitet og lastekapasitet.
 • Romslig og justerbart våpenrom.
 • Komfortable skulderreimer med VORN Pin Lock system for høydejustering.
 • Kraftig hoftebelte med MOLLE festepunkter
 • Hydreringssystem kompatibel (opptil 3 liter)
 • Topplokk med 3 individuelle rom og nøkkelkrok
 • Sidetilgang til hovedrommet
 • Lett tilgengelig polstret rom foran
 • Innvendig og utvendig nettinglommer
 • Flere håndtak, kompresjonsstropper og festepunkter
 • Løpsbeskytter for beskyttelse under transport.

 

Jaktsekkene fra Vorn har blitt en favoritt blant jegere over hele verden.  Med våpenet trygt beskyttet inne i sekken, kan du fokusere på jakten. Quick Rifle Release-systemet gir deg raskt og pålitelig tilgang til våpenet når du er klart til å skyte.

 

Med fokus på detaljer og kvalitets materialer, sikrer en at Vorn ryggsekk vil sitte komfortabelt på ryggen i mange år. Vorn lager jaktsekker av høy kvalitet tilpasset jegerens behov.

 

Volum og vekt

 • Volum: 30 liter
 • Vekt: 2,45 kg

 

Tekniske Spesifikasjoner

 • Fiberforsterket polymerramme
 • Utløsersystem i rustfritt stål
 • V-Tex slitesterkt, lydløst og vannavstøtende 3-lags stoff
 • Vannavstøtende PU-belagte YKK-glidelåser i størrelse #8
 • Duraflex-spenner
 • Nylonbånd av høy kvalitet

 

VORN by hunters

Vorn sitt erfarne team av jegere og ingeniører er dedikerte til å endre måten du bærer våpen på ved å gi deg de beste jaktsekkene på markedet.

 

Deres patenterte QRR - Quick Rifle Release system, lar deg bære våpenet godt beskyttet i sekken, hvor du samtidig har enkel tilgang til den når du er klart til å skyte.

 

Vorn jaktsekkene lar deg ha hendene frie til å takle røft terrenget, og hode fokusert på jakten – Samtidig som VORN ryggsekkene har rifla eller hagle klar når du trenger våpenet som mest.

 

QRR - Quick Rifle Release

Ved å enkelt trekke i Vorn sekken sitt ikoniske oransje QRR utløserhåndtak vil rifla være klar på sekunder og du er klar for å skyte.

 

Dette patenterte systemet er enkelt og intuitiv å bruke, og lar deg bære våpenet komfortabelt hele dagen.

 

Etter 50 000 solgte enheter vet du at du kan stole på VORN jaktsekker når det gjelder.

 

En god jaktsekk

Det er mange faktorer som skal tilfredsstilles for å lage en god jaktsekk. Jegere flest er ofte ute og går i mange timer i ulent terreng og bærekomfort er derfor viktig. Man ønsker samtidig å være så stille som mulig under jakten, og da er det fint med en jaktsekk som er laget av lydløst materiale.

 

Du må ha plass til utstyret du trenger til den gitte jakten og det er fordelaktig om en jaktsekk gir mulighet til å feste tilleggsprodukter som rypesekk, kikkertbeholder eller ekstra vesker med MOLLE-systemet.

 

En jaktsekk som gir mulighet for ulike type skyte stillinger gir også jegere flere skuddmuligheter og en mer effektiv jakt.

 

Mange av oss synes også det er behagelig å kunne bære riflen eller haglen i sekken, men likevel ha våpenet lett tilgjengelig. Dette er alle egenskaper som du får i en Vorn jaktsekk.

 

Hvorfor velge en VORN jaktsekk?

 • Trygt og tilgjengelig bærersystem for ditt våpen
 • God bærekomfort
 • Laget av kvalitetsmateriale
 • Tilpasset jegeren
 • Mulighet for å feste tilleggsprodukter til sekken
 • Stille materiale
 • Sekkene er tilpasset forskjellige jakttyper og behov
 • Jaktsekken gir mulighet for forskjellige skyte stillinger
 • Enkel høydejustering tilpasset din rygg

 

Forskjellige jaktsekker til forskjellig behov

Akkurat som at det er forskjellige jakttyper, har jegere forskjellige typer behov når det kommer til jaktsekk. Den største forskjellen er ofte størrelsen på sekken, hvor mange gjerne ønsker en stor sekk som rommer mye utstyr, mens andre ikke har behov for å ha med seg like mye og heller vil forlytte seg raskere med mindre vekt.

 

Du har gjerne behov for telt og sovepose, når du skal overnatte, mens andre ganger ikke har behov for mer enn tørre sokker, litt mat og drikke. Vorn jaktryggsekker kommer derfor i 3 ulike størrelser slik at jaktsekken er tilpasset ditt behov og din måte å jakte på. Sekkene får man i størrelsen 12 liter, 30 liter og 45 liter.

 

Samtlige sekker er selvfølgelig utstyrt med vår patenterte Quick Rifle Release funksjon som påser at du kan bære ditt våpen trygt og lett tilgjengelig.

 

Er Vorn ryggsekker kun for fjelljegeren?

Svaret på det spørsmålet er nei. Vorn sine jaktryggsekker med det patenterte QRR-systemet fungerer like godt i alle former for jakt. Med våpenet godt beskyttet i sekkens våpenrom, har du hendene fri, noe som muliggjør enklere bruk av radio, kikkert eller andre optiske eller elektroniske hjelpemidler.

 

For hundeføreren gir jaktsekken en behagelig avlastning for kroppen de lange dagene i tett skog eller kupert terreng.

 

Mange jegere tenker kanskje at de ikke har bruk for en ryggsekk, men vi kan garantere at måten du bærer våpenet på vil vinne over mange. En jaktdag kan se veldig forskjellig ut avhengig av flere faktorer.

 

Vorn-produkter har vært en anerkjent følgesvenn blant jegere i 40 land siden 2012. Alt fra fjelljegere i Norge, Østerrike, Frankrike og New Zealand til forfølgende og drevne jegere i Sverige, Tyskland, Danmark og Polen.


I dag finnes det tre størrelser på Vorn jaktsekker

LT12 på 12L for jegeren eller hundeføreren som bare vil ha med det nødvendige til EV30 på 30L og EV45 på 45L for de som skal tilbringe flere dager i felt eller rett og slett trenger å ha med mye utstyr. Det nyutviklede stive rammesystemet i EV30 og EV45 gjør din Vorn-ryggsekk til en stabil skytestøtte som gir deg ekstra støtte for litt lengre skudd enten i sittende eller liggende.


Skytestillinger på jakt

Det er ikke ofte vi jegere får ligge stabilt med to-foten godt plantet i pakken når vi skal avfyre skudd. På jakt varierer skytestillingen ofte ut fra terrenget, situasjonen og tilgjengelig skytestøtte.  Jaktsekkene i EV serien har en egenutviklet stiv og stabil fiberforsterket polymerramme som gir deg som jeger mulighet til å benytte sekken som skytestøtte i forskjellige stillinger, som igjen gjør at du oftere kan avfyre et skudd.

 

Stående skyting

De vanligste skytestillingene for en jeger er stående og sittende skyting, og ofte de stillingene som er mest utfordrende om man ikke har stabil støtte til våpenet. Dette er noe vi har tenkt på når vi utviklet jaktsekkene i EV serien hvor den harde rammen gir deg best mulig og stabil skytestøtte for å avfyre gode skudd på viltet, eller på skytebanen.

 

For en stabil skytestilling plasserer du EV45 eller EV30 på en stein eller en stubbe for å finne den rette høyden for deg. Deretter plasserer du våpenet ditt på toppen av jaktsekken. Ønsker du holde hånden din under våpenet plasseres denne i håndtaket på toppen av sekken for et godt grep.

 

Sittende skyting

Dette er nok den mest brukte skytestillingen for jegere rundt omkring i verden.  Enten man sitter på en trestubbe, en stein eller en stol, gir en sittende stilling mer stabilitet i forhold til stående skytestilling. Det er likevel en del forutsetninger som må være til stede for at en sittende skytestilling skal gi jegeren en stabil posisjon til å avfyre gode skudd. Uten skytestøtte bør høyden være mellom 20-25 cm.  Bruker du stolsekk bør høyden på denne sjekkes, da de fleste er for høye. Videre er det viktig å sitte godt hvor det er behagelig for deg som jeger å plassere støttearmen mot kneet og skytearmen mot kneet.

 

Eier du eller vurderer å kjøpe en Vorn EV30 eller EV45 vil denne jaktsekken kunne gi deg god og stabil skytestøtte på bakgrunn av den harde rammen. Man er heller ikke avhengig av å sitte høyt da man også vil få en god stilling også fra bakken. Høyden justeres enkelt ved å dra sekken mot deg.


Liggende skyting

Liggende skytestilling er den stillingen som vil gi jegeren best stabilitet, men som ikke alltid er et privilegium vi har tilgengelig på post. En god liggende skytestilling starter med at du legger deg på magen litt skrått mot der du ønsker å avlegge skudd.

 

For en mer stabilitet kan høyre fot trekkes opp slik at magen kommer litt opp fra underlaget du ligger på. Kroppen skal hvile mot venstre hofte og dine nederste ribbein. Skyter du links er dette omvendt. Det er også viktig å plassere albuen på armen som støtter våpenet i minimum 30 graders vinkel mot underlaget.

 

For liggende skyting er tofot det anbefalte virkemiddelet for best stabilitet. Har du ikke en tofot tilgjengelig, eller må raskt ned i skytestilling, er jaktsekkene i EV serien en stabil følgesvenn å plassere våpen oppå.

 

Vorn sine tips for å bli en god jaktskytter

 • Ikke vent til siste uke før jakta starter med å trene – Start nå!
 • Vi anbefaler å heller trene lite og ofte, enn mye og sjeldent.
 • Tren i realistiske jaktsituasjoner når du er på skytebanen. Bruker du skytestøtte på jakt, ta disse med å tren på skytebanen også.
 • Husk å være nøye med innskyting av din jaktammunisjon. Bytter du ammunisjon må du foreta ny innskyting.
 • Tror du at optikken din har fått støt, er det viktig å ta et testskudd før du drar på jakt.
 • Kontroller alltid våpenet, optikken og jaktutstyret før du drar på jakt.
 • Vorn anbefaler jegeren og alltid ha med seg skytestøtte på jakt.
 • Aldri avfyr et skudd mot viltet før du er trygg på et vitalt treff.

 
QRR - Quick Rifle Release

Det som ofte kjennetegner en Vorn jaktsekk er det magiske oransje håndtaket man drar i for å få våpenet enkelt ut og klar for action. Vorn sitt patenterte system gjør at du har hendene frie og kan fokusere på jakten samtidig som du raskt og pålitelig får våpenet tilgjengelig når du har behov for det.

 

Trygt og beskyttet våpen

Egenskapen for å løse ut våpenet med en Vorn Jaktsekk er fantastisk, men vel så viktig er våpenrommet som beskytter ditt våpen under jakten.  Våpenet vi har med oss på jakt har ofte en stor kostnad knyttet til seg, eller sentimental verdi. Optikken er også sårbar for støt, som fort kan ødelegge hele jakten. Ved å plassere ditt våpen i en Vorn jaktsekk reduserer du sjansen for at optikk og våpen får skader.

 

Det viktigste er ikke å få våpenet ut av sekken raskest mulig

Man får raskt tilgang til våpenet med en Vorn sekk på ryggen. Det er likevel viktig å tenke sikkerhet når man skal ha våpenet ut. Her gjelder det ikke å være raskest mulig, men at våpenet kommer sikkert i hendene dine å at løpet alltid peker i sikker retning. I tillegg vil man i mange sammenhenger bevege oss sakte for å ikke skremme viltet.

 

Øvelse gjør mester

Som med alt annet gjør øvelse mester. Dette gjelder også man på en effektiv måte skal ta ut våpenet av sekken. Vi anbefaler at du øver hjemme, gjerne foran speilet før du drar ut på jakt.  Da er du sikker på at teknikken sitter til jakten.

 

For inspirasjon kan du se Vorn sine youtube videoer.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support