428769

Vision Masa Solbriller Amber

Polarflite

Varenr: 244647
599,-
0 stk på nettlager.
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Vision Masa polariserte sobriller. Polarflite nyanser inkluderer en bred samling innfatninger med Actif triacetat cellulose linser.

De gir 100 % beskyttelse mot UVA-, UVB- og UVC-lys. De blokkerer effektivt både synlig lys og lyset som reflekteres fra vannoverflaten, og reduserer det justerte, delvis polariserte gjenskinnet. De er ferdig med hardcoat ripebestandig overflate.

Disse linsene vil ikke absorbere uklarhet og vil holde seg konstant med en lav uklarhetsverdi på 0,4 %. Et perfekt valg for all-round nyanser. Disse standard polariserte plastlinsene har alle de optiske egenskapene som trengs for fiske.
De er også veldig lette.

  • Veske inkludert.
  • Laget i Frankrike.
  •  

    Linsefargen bestemmer hvor mye lys som passerer gjennom en linse. For å holde synet optimalt trenger du mindre lys i solrike forhold og mer i overskyet vær.


    Gul: Disse linsene fungerer som lysforsterkere. Bra for skumring og lite lys samt for overskyede dager og kvelder.

    Brun: En suveren allround linse med konstant tetthet. Det gir den beste kombinasjonen av ekte fargeoverføring og kontrast. Den optimale ytelsen oppnås i middels lyse til lyse forhold.

    AMBER: Er for dårlige lysforhold, de får et miljø til å virke lysere. Amber forhindrer også blått lys som et sunt aspekt.

    Kundeanmeldelser
    Spørsmål & svar
    Tilbehør
    Support