421873 421873 421873 421873 421873 421873 421873

Vision Custom DH Switch 11' #7

4-delt tohånds switch fluestang

Varenr: 242353
6 199,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Vision Custom DH Switch 11' #7 er den eneste Switch-stangen i Vision Custom DH stang-serien. Serien består av et bredt modellutvalg av to-hånds fluestenger med helt spesifikke aksjoner og stanglengder. Vision ønsket å ha frie hender til å lage virkelig kule aksjoner for hver modell og ikke være begrenset av en bestemt type aksjone for hele serien.

 

  • Hver modell har en tilpasset handling
  • Firedelte stenger
  • Høykvalitets portugisisk AAAA-kork med gummikorkforsterkninger
  • Hard krom doble benføringer
  • Matt grå blank med røde markeringer
  • Rundt grått cordura-rør

 

Aksjonene på stengene varierer mye fra modell til modell og er designet for oppgaven de mest sannsynlig skal brukes til. Hver stang har et navn som beskriver personligheten til stangen.



"Etter min ærlige mening er det den desidert beste sinkline-stangen jeg noen gang har brukt. Den er så lett og delikat og har likevel ryggrad til å kaste tunge linjer.»
- Sitat fra Peter Ohlsson, svensk laksefiskelegende.

 

Vision gir en vurdering for karbonet som brukes i hver av sine grafittstenger. Jo høyere tall, desto høyere er modulusen på karbonet som brukes til stangen. Rangeringen er nært knyttet til tonnasjen av karbonet i hver av stavene. Dette er imidlertid ikke hele sannheten siden Vision bruker forskjellige karbonblandinger for å oppnå ønsket stangaksjon, og også harpiksene er forskjellige fra modell til modell.

 

Men denne vurderingen er en indikasjon på hovedkarbonet som brukes i emnet. Vision sine førsteklasses stenger bruker grafen i harpiksen, og stengene er identifisert med grafen-logoen.

 

Egenskaper for Vision Custom DH Switch 11' #7

Lev.varenr.ModelSerieKlasseLengdeVektGrains
VCU4117SwitchCustom DH#711'154g23-30g / Skagit 460gr


 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support