664212 664212 664212 664212

Vision XLS Meri Reel

Fluesnelle til saltvann #7-8

Varenr: 268596
3 899,-
0 stk på nettlager.
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Vision XLS Meri Med inspirasjon fra Visions populære 7/8 XLV Kust kommer den helt nye XLS Meri 7/8 kyst- og saltvannsfluesnellen. Denne snellen har ikke bare fått et friskt, elektriserende utseende. Den har gjennomgått en rekke banebrytende oppgraderinger, noe som gjør den til den beste rsnellen for kyst- og saltvannsdestinasjoner.

 

  • Lett
  • Forseglet vannavstøtende bremsesystem
  • Large Arbour spole
  • EVA sveiv for optimalt grep
  • Tidløst stilig design

 

Et splitter nytt vannavstøtende forseglet bremsesystem sitter i hjertet av XLS Meri. Denne nye forseglede robuste skivebremsekonfigurasjonen er konstruert fra grunnen av spesielt for å levere den forbedrede ytelsen som kreves av saltvannsfiskere. Forsterket med tetnings O-ringer og SKF-fett, vil dette redesignede, glatte, fullt justerbare bremsesystemet se deg erobre selv de tøffeste kyst- og tropiske saltvannsmiljøer.

 

Tro mot kravene til kyst- og saltvannsfiske, har XLS Meri også en bunnsolid heraldisk v-ramme og et helspole design, som sikrer styrke og stivhet i kampens hete og unngår at de tynne skytelinene sklir ut fra spolen. Den store arbour spolen gir rask line innhenting, mens snellens optimaliserte dimensjoner er perfekte for #7 og #8 liner, noe som gjør den til "go-to" snellen for målretting mot sjøørret, havabbor og mindre tropiske arter som bonefish. Den metalliske elektriske blå farge skriker ikke bare salt, den matcher sømløst med Visions Meri- og Merisuola-stenger, men det handler ikke bare om koordinasjon. Når de kombineres, skaper de en ustoppelig kraft designet for å gi deg absolutt autoritet i saltet! #Pass me the salt!

 

XLS er en familie av svært vannbestandige forseglede systemfluesneller for knock-out ytelse! XLS-serien har en familie med tett forseglede bremsesystemsneller. Disse snellene henter inspirasjon fra den legendariske XLV-kolleksjonen og har gjennomgått en rekke banebrytende oppgraderinger, noe som gjør dem til go-to snellene i sin prisklasse. I tillegg til det vannavstøtende forseglede bremsesystemet, har XLS-serien flere kule funksjoner som stor arbour for effektiv innsveiving, EVA-håndtak for jevnt grep og skivebremsekonstruksjon. Sist, men ikke minst, er XLS-spoler laget med elektriserende og friskt utseende med fargematcher i Vision-stil.

 

 

ModellVektSnøreklasseLinekapasitet
XLS Rivermaniac124g#5-6WF6F + 50m 20lb backing
XLS Meri140g

#7-8

WF8F + 130m 20lb backing
XLS Pikemaniac156g#8-9WF9F + 130m 30lb backing

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support