304554 304554

Viper Flex Styx Elite Skytestokk

Videreutvikling av Viper Flex Elite

Varenr: 203561
2 390,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 9 dager
 • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Send meg mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Viper-Flex® Styx Elite er en videreutvikling av vår suksessrike skytestokk Viper-Flex® Elite.

Forbedringer som bør nevnes:

 

 • Viper-Flex® Styx Elite er enhåndsbetjent. Et håndtak på siden av skytestokken gjør det mulig å folde skytestokken ut med den fremste hånd, klar til skudd. Stokken er forberedt, så håndtaket kan flyttes over i høyre side, så den også kan brukes av skytter som skyter fra venstre skulder.

 • Der er nå innebygget transmission i begge toppstykker, som sikrer at de alltid er i samme posisjon, i forhold til benenes spredningsvinkel. (som på en stikkpasser). Med dette system er det nå mulig å åpne stokkens ben-vinkel ut til normal stående skytehøyde, ved å klemme på stokk og håndtag. Har man bruk for et litt høyere eller lavere anlegg på grunn av terrengets utforming, kan man finjustere ved å ta tak i det ene ben og spre vinkelen til smalere eller videre. Hvis man ønsker å benytte stokken til sittende eller knelende skytestilling, korter man  benene opp og sprer dem ut til passende vinkel.

 • Gummiføttene på Viper-Flex® Styx Elite er også nye. De er designet til både å kunne brukes på hard glatt flate, til å sitte fast i jorden ved større spredningsvinkel, samt på en flate på bløtt underlag.

 • Det brede anlegg, tradisjonelt det forreste er gjort bredere, så man dekker et større areal uten å må flytte stokken.
  Gaffelen som før kun var tiltenkt å understøtte bakskjeftet, er nå åpnet og forsynt med full gummibelegg på anleggsflatene. Dette gjør at Viper-Flex® Styx Elite nå kan benyttes som anlegg til riflen, som man selv ønsker, Gaffeln kan nemlig nå også understøtte forskjeftet slik at  sidejusteringen gjøres på samme måte som når man benytter støtteben på riflen.

 • Låsetappen i toppen som holder bena i sammenklappet tilstand, er nå blitt integrert i toppstykket og fremstillet i gummi. Dette sikrer en mer lydløs betjening av stokken.

 • Kanten på det bakerste anlegg er nå gjort så bred at gummibellegget som ligger  på de forreste bena reduserer evt. ’klaprelyder’ når man har skytestokken med på jakt.

Viper-Flex® Styx Elite er en sterk og meget stabil skytestokk som du kan bruke til liggende, sittende, knelende og stående skyting uten køp av ekstra tilbehør. (Dog anbefaler vi fortsatt bruk av "Single Leg" til skytestokken for enda bedre stabilitet). Det unike design gjør at du får en solid støtte til avfyring av dine skudd og derved minsker risikoen for bomskudd.

 

Bruk Viper-Flex® Styx Elite til Pürsch, avstandsjakt, trykkjakt, drivjakt, som støtte for din håndkikkert under jakten eller som ett-benet eller to-benet skytestokk.

 

Clip Grips

Det følger med Clip Grips til skytestokken. Clip Grips er profilhåndtak, som dekker åpne huller, slik at vindstøy fjernes som igjen isolerer håndtakene mot varme/kulde og reduserer metalliske lyder til et minimum.

 

Fakta om Viper-Flex® Styx Elite:

 

 • Kan brukes av jegere med en personhøyde på 1,20-2,10
 • Korteste lengde (sammenslått)115 cm
 • Enkel og hurtig justering til ønsket høyde
 • Vekt kun 1,15 kg
 • Fremstillet i sort eloxeret aluminium
 • Kan ligge i en våpenkoffert
 • Clip Grips medfølger

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support