442679 442679 442679 442679 442679 442679 442679 442679 442679

Viking Cerra Speed GTX BOA Black 38

Lettvekts rask tursko med MegaGrip

Varenr: 249264
1 259,-Kampanjepris
2 299,-Ordinær pris
-+
2 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Viking Cerra Speed GTX BOA er en lettvekts rask tursko med MegaGrip, vanntett Gore-Tex og perfekt passform med BOA lukkesystem.

 

  • Vanntett med GORE-TEX
  • Perfekt passform med BOA lukkesystem
  • Sock fit construction
  • Dempende EVA-mellomsåle
  • Forbedret grep og feste med Vibram
  • Lett

 

Dra høyere og lenger med Cerra Speed GTX, en lett, vanntett rask tursko ? fullspekket med funksjoner for høy ytelse. Cerra Speed GTX har en Vibram MegaGrip-yttersåle med godt grep, EVA Foam-demping som gir leddene en lettere opplevelse, og en vanntett GORE-TEX-membran som holder føttene behagelige og tørre i alle forhold du måtte oppleve.

 

BOA® Fit System erstatter lisser for rask og enkel på, av og justeringer på farten.

 

BOA lukkesystem

Boa lukkesystemet tillater uanstrengt presisjon av strammingen og tilpasset komfort. Du får garantert en bekymringsfri fottur uten lisser som går opp.

 

Viking har samarbeidet med BOA Fit Systems for å kunne tilby den beste snøringen på mange av våre sko til både barn og voksne. BOA er utviklet for at du skal kunne komme raskere i gang, gå lengre og velge mer krevende ruter – og ikke minst sørger den brukervennlige snøringen for at du aldri blir hindret til å oppleve det du ønsker.

 

La oss se på funksjonen

BOA Fit-systemet fordeler trykket jevnt over foten, slik at alle brukere får perfekt passform. Under lange turer og intens aktivitet kan føttene utvide seg. BOAs teknologi for rask stramming og løsning gjør det enkelt å justere skoene når du er på farten.

 

BOA Fit-systemets deler og design er utviklet for overlegen ytelse og en passform som lar deg yte mer, gå raskere og føle deg sterkere. BOA Fit-systemet består av tre hoveddeler: en mikrojusterbar vriknapp, ekstremt sterke og lette lisser, og lisseholdere med lav friksjon.

 

Kjernen består av syv ultratynne tråder av rustfritt stål av høy kvalitet. Kjernen er omgitt av tolv individuelle lisser av rustfritt stål for å skape en solid skolisse som varer lenge, og hele lissen er dekket av en spesialutviklet polymer med lav friksjon, for optimal brukervennlighet.

 

Gore-Tex

Sko med GORE-TEX holder føttene dine 100% tørre og komfortable uansett vært.

 

Hos Viking mener vi at det kan skje store ting når mennesker samarbeider for å nå et felles mål. Vi leter aktivt etter likesinnede partnere, og siden 1992 har Viking og GORE-TEX samarbeidet for å oppgradere eventyrene dine og gi deg muligheten til å gjøre det du liker best.

 

Viking har alltid hatt som mål å legge til rette for en aktiv livsstil utendørs, og hovedmålet er å tilby pålitelige og slitesterke vanntette sko. Da Viking lanserte de første GORE-TEX-produktene på midten av 90-tallet, var vi ett av de første selskapene i verden som brukte GORE-TEX-teknologi i sko. Det ble en umiddelbar suksess, og resten er historie!

 

Slik fungerer GORE-TEX

Hver kvadratcentimeter av den ekstremt tynne GORE-TEX-membranen (cirka 0,01 mm) har drøyt 1,4 milliarder porer – hver av dem 20 000 ganger mindre enn en vanndråpe. Enkelt sagt – membranen er vanntett! De samme porene er også 700 ganger større enn molekylene i vanndamp eller svette, slik at vanndamp slippes ut når du arbeider hardt. Denne kombinasjonen skapte den lette, pustende og vanntette GORE-TEX-membranen som alltid er GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™ – uansett hvor små sølepytten er, eller hvor kraftig stormen blir.

 

Tekniske detaljer på Viking Cerra Speed GTX BOA

ModellCerra Speed GTX BOA
PassformNormal
FôrGore-Tex Extended comf. Jazz
InnersålePolyester
MellomsåleRubber/EVA, VIBRAM
YttersåleVIBRAM
Øvre materialeSyntetisk tekstil
MembranGore-Tex® Extended Comfort

 

Farger

  • Black (Black/Aqua)
  • Green (Olive/Khak)

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support