403766 403766 403766 403766 403766 403766

Viking Trophy Camo V 41

Testvinnende gummistøvel med kamuflasje

Varenr: 236354
979,-Kampanjepris
1 399,-Ordinær pris
-+
1 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Viking Trophy Camo V er Viking sin mestselgende jaktstøvel i gummi, nå også med camomønster fra verdenskjente Realtree. Gummistøvelen har tredobbelt lag med gummi i fotpartiet for å øke stabilitet og slitestyrke. Gummistøvelen har høyt skaft og er utviklet for de mest krevende brukerne - for eksempel jegere, bærplukkere og gjetere som er ute i fjellet og skogen hele dagen.

 

 • Laget av naturgummi
 • UGC® yttersåle for godt grep
 • Hurtigtørkende fôr
 • Justerbar spenne for bedre passform
 • Formstøpt innersåle for komfort
 • PVC-fri

 

Trophy Camo V er utstyrt med Vikings unike UGC® yttersåle, en slitesterk såle med grovt mønster og med knaster som går i forskjellige retninger, også i fotbuen, for perfekt grep på alle typer underlag. Støvelen har en justerbar fold på skaftet for individuell tilpasning.

 

Gummiblandingen i Trophy Camo V har lav tetthet, noe som gir en mye lettere støvel uten at det går på bekostning av kvaliteten. Slitesterkt og hurtigtørkende polyesterfôr. Formstøpt EVA innleggssåle med demping i hælen for ekstra komfort på lange turer.

 

Innleggssålen kan tas ut til tørking.

 

Passform: Normal rundt skaft og ankel, romslig i forfoten.

 

Alle Vikings gummistøvler er håndlaget i naturgummi, og alle våre støvler blir testet for vanntetthet før de forlater fabrikken. Støvelen er PVC fri og vegansk.

 

Viking Trophy testvinner

Nok en gang ble Trophy kåret til Best i Test av Villmarksliv, mai 2019. «Vi har testet denne tidligere, med stort hell. Vi sliter med å finne andre modeller som kan vise til samme «totalpakke» med tanke på tøff bruk, vandring og jakt» sier John Arne Tungen fra Villmarksliv.

 

Trophy ble kåret til «Beste kjøp» av Villmarksliv i 2010 og er fortsatt en av de mestselgende gummistøvlene i Norge.

 

Tekniske spesifikasjoner

Egenskap Verdi
Passform Normal til vid
Skaft høyde 39,50 cm
Skaft bredde 41,3 cm
Fôr Polyester
Innersåle Polyester
Mellomsåle Rubber
Yttersåle UGC Rubber
Kamuflasje Realtree

 

Hvordan vaske Viking gummistøvler

Vikings gummistøvler er laget av slitesterkt naturgummi. Ved å følge disse rådene kan du forlenge støvlenes levetid:

 • Viking har en egen spray for vedlikehold av gummistøvler. Spray jevnt på overflaten, tørk av med en ren klut og la det tørke. Gjenta prosessen til støvlene har fått tilbake glansen. Vedlikehold hindrer sprekkdannelse.
 • Fjern eventuell fuktighet på innsiden av støvlene ved å ta ut innleggssålen og legge inn avispapir. Bruk aldri varme eller skotørker.
 • Oppbevar alltid gummistøvlene innendørs på et kjølig sted. De er laget av naturgummi og er ømfintlige for sollys og varme.
 • Sprayen må oppbevares utilgjengelig for barn. Vask hendene etter bruk.

 

Garanti

Viking har 2 års garanti mot produksjons- og materialfeil. Dersom en mangel i produktet oppstår pga. en produksjonsfeil vil dette om mulig bli reparert eller erstattet.

 

Garantien dekker ikke skader forårsaket av ulykker, feil bruk, uaktsomhet, normal slitasje, eller naturlig nedbrytning av farger og materiale etter langvarig bruk.

 

Om Viking Footwear

Vikings historie begynner den 17. januar 1920 da Peter Mathias Røwde grunnla gummifabrikken i Askim. Merkenavnet var Viking og fabrikken startet med å produsere kalosjer for å forhindre at sko ble gjørmete og våte. Helt siden den gang har vi jobbet etter vår misjon; «To enable an active outdoor lifestyle».

 

Viking Outdoor Footwear er ett varemerke med lange tradisjoner. Vår kjærlighet til naturen vil aldri forandre seg til tross for at skoene våre gjør det. Vi streber alltid etter innovasjon i alle ledd da vi jobber for å kunne tilby den beste fottøy-teknologien til våre kunder.

 

Vi er ydmyke og stolte av å være en pioner i skobransjen. Uavhengig av om det er barnehagesko eller fjellstøvler vil vi bekjempe vær og terreng ved å tilby våre solide og innovative sko i årene som kommer. I 2020 fylte Viking 100 år, Viking er faktisk en av Norges eldste varemerker og har bidratt i å forme norsk industrihistorie.

????
??

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support