383129 383129 383129 383129 383129 383129

Viking Anaconda Light V Boa GTX 39

Førsteklasses lett vanntett tursko Sort

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Anaconda Light V Boa GTX er Viking sin populære, vanntette tursko som har fått flere smarte oppgraderinger, slik at du kan sette opp farten uansett vær.

 

  • Vanntett med GORE-TEX
  • Ergonomisk passform
  • Optimalt grep med UGC® sålemønster
  • Mindre miljøpåvirkning med resirkulerte materialer
  • Ekstra stabilitet og støtte
  • Dempende EVA-mellomsåle

 

Under den slitesterke og redesignede overdelen i tekstil finner du en vanntett og pustende GORE-TEX-membran som holder foten tørr og komfortabel når det er vått ute.

 

Boa-systemet, som har blitt flyttet til siden av skoen for ekstra komfort, gir uslåelig passform, samtidig som det er ekstra enkelt å ta skoen på og av. Og neste generasjons Michelin Ultimate Grip Concept 2.0 yttersåle sørger for at du ikke mister fotfestet, uansett hvor hardt eller raskt du beveger deg.

 

Viking Anaconda Light 5 BOA GTX er bygget for å trygt begi seg ut på de tøffeste turstiene, selv under våte forhold, og hjelper deg med å bevege deg raskt og komfortabelt i alle terreng.

 

Disse slanke lette turskoene har en reflekterende overdel, en solid tåhette,  og et optimalisert mønster i sålen for stabilitet. BOA® Fit System erstatter lisser for en rask, enkel og presis passform, mens GORE-TEX vanntett membran gir komfort og beskyttelse på alle aktivitetsnivåer.

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support