367477 367477 367477

Viking Victory 3.0 47

Gummistøvel med UGC rubbersåle

Varenr: 224310
1 199,-
-+
2 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilbehørSupport
Beskrivelse

Viking Victory 3.0 Unisex Green - En lavere versjon av jegernes favoritt TrophyEn stabil semi-low støvel med virkelig god såle og komfort selv på lange turer.

Victory er den lavere versjonen av vikingenes populære jakt- og turstøvel Trophy. En virkelig holdbar, solid støvel med stabil og såle med flott grep. Norske Viking produserer støvler som skal kunne takle tøffe tak i fjellet så vel som i skog og mark for å imøtekomme kravene fra de norske jegerne, og denne lavere versjonen Victory er ikke noe unntak. Trippel lag med gummi over foten gir ekstra stabilitet og holdbarhet.
Yttersålen har Vikings unike patenterte UGC® såle, som er en ekstra stabil og gripevennlig såle med mønsteret pekende i forskjellige retninger, også hulfoten har ekstremt godt grep på alle typer underlag. For å holde vekten nede, brukes en gummiblanding med lav densitet, men uten at det går ut over stabiliteten og holdbarheten. Støvelen har hurtigtørkende polyesterfôr på innsiden og slitesterk canvas i tåpartiet for ekstra stabilitet. En støpt EVA-innersåle med demping i hælen gjør at støvelen er behagelig selv på lange turer.

Støvelen har en nylongamasch med snøring for å holde snø og regn ute. Den har også uttagbar innleggssåle og refleksbånd øverst.

Passformen er normal i skaft og ankel med ekstra bredde i framfoten som gjør at den passer til de fleste føtter.

Materiale:
Naturgummi

Skafthøyde i størrelse 41: 310 mm

Vekt per par i 41: 1950 gram

Tilbehør
Support
367477