276126 276126 276126

Viking Hunter High Dark Brown GTX 45

Høy og kraftig jaktstøvel med Gore-Tex®

Varenr: 194257
2 099,-Kampanjepris
2 999,-Ordinær pris
-+
1 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Viking Hunter High GTX

Dark Brown

 

Ny innovativ jaktstøvel fra Viking hvor vi har utnyttet snart 100 års erfaring samt nye teknologier og ideer! Denne jaktstøvelen har blitt utstyrt med en oppdatert UGC® Mountain II yttersåle. Den har fått en litt mykere gummi i bunnen, som kombinert med knaster i forskjellige retninger, gir et utmerket grep på ujevne overflater. Den myke, lette PU mellomsålen gir god demping. Den har et noe smalere fotavtrykk. Bedre helgrep sørger for god komfort på alle turer.
Vikings egenutviklede ALS snøresystem (Advance Lacing System) har kulelager i den midtre maljen, springbelastede låsehemper og utskiftbare hemper i skaftet gjør det lettere å stramme og låse støvelen og som samtidig slipper raskt når du vil ta av støvelen.

 

Dette er en mer fleksibel jaktstøvel som gir den ankelstøtten som trengs til reinsjegere med tung sekk og som kombinerer det med riktige knekkpunkt og innebygd tåspring, noe som gjør den like aktuell til rypejegere. Hunter High har solid fullnarvet skinn (2,6 mm) som motstår slitasje, og foret har det slitesterke GORE-TEX® Performance Comfort (Ultimate) membranet som både er vanntett og pustende. Behagelig kalveskinnsfor, og lydløs nubukkile i kragen og pløsa sørger for at jegeren kan gå lydløs i skogen og jakte på sitt bytte. Gummiert tåparti som strekker seg langs siden av støvelen gjør den stivere og mer slitesterk. Uttagbar Ortholite innleggsåle følger også med.

 

Spesifikasjoner:

Vekt: 1115g

Skafthøyde: 29cm

Support
276126