643020 643020

Urberg Windshield Black

Vindbeskytter til stormkjøkken

Varenr: 263301
149,-
-+
12 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Urberg Windshield Black er en praktisk og effektiv sammenleggbar vindbeskytter laget av aluminium. Den er spesielt designet for å passe til de fleste typer stormkjøkken og er et suverent tilbehør for deg som lager mat ute.

 

  • Bredde: 60 cm
  • Høyde: 14 cm
  • Vekt: 112 g
  • Material: Aluminium

 

Med en bredde på 60 cm og en høyde på 14 cm gir  Urberg Windshield god dekning rundt stormkjøkkenet, og effektivt beskytter flammene mot vind. Dette sikrer at flammene holdes i live og gir jevnere varme under matlagingen.

 

Den jevne varmen bidrar også til å redusere drivstofforbruket, noe som er en fordel både økonomisk og for miljøet.

 

Urberg Windshield veier kun 112 gram og kan enkelt foldes sammen og pakkes ned i ryggsekken eller utstyrsposen uten å ta opp mye plass. Dette gjør den ideell for fotturer, campingturer eller andre utendørsaktiviteter der vekt og plass er en viktig faktor.

 

Vindbeskytteren er laget av holdbar aluminium som tåler røff bruk og værforhold. Den er også enkelt å rengjøre etter bruk, og er svært motstandsdyktig mot korrosjon og rust.

 

Enten du er en erfaren friluftskokk eller bare ønsker å nyte et varmt og deilig måltid utendørs, vil Windshield fra Urberg være en pålitelig og praktisk løsning for å oppnå effektiv varmestyring og drivstoffbesparelse. Med sin lette vekt og holdbare konstruksjon er den et perfekt tilskudd til ditt friluftsutstyr.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support