642728 642728 642728 642728 642728 642728

Urberg Hiking Wool Sock G2 Pine 40-43

Pine Grove

Varenr: 263228
77,-Kampanjepris
129,-Ordinær pris
-+
20+ stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Urberg Hiking Wool Sock G2 er den perfekte følgesvennen for lange fotturer. Disse tursokkene er laget av en myk og behagelig ullblanding som holder føttene dine tørre og komfortable underveis.

 

Sokkene har en spesiell forsterkning i tådelen og sålen, som gir ekstra slitestyrke og beskyttelse på områder som er mer utsatt for slitasje. Dette sikrer at sokkene varer lenger, selv under krevende terrengforhold.

 

Med elastisk støtte rundt foten sitter sokkene godt på plass gjennom hele dagen. Du trenger ikke å bekymre deg for at sokkene sklir ned eller blir ubehagelige å ha på seg. Den gode støtten bidrar også til å redusere belastningen på føttene og gir ekstra komfort under turen. En annen fordel med disse sokkene er at de kan vaskes enkelt på 30ºC.

 

Du kan holde dem rene og friske uten problemer, slik at de alltid er klare for nye eventyr. Materialeblandingen består av 76% ull, 22% polyamid og 2% elastan. Merinoullen i blandingen gir god isolasjon og varme, samtidig som den puster godt. Polyamid og elastan bidrar til å øke sokkenes holdbarhet og elastisitet. Med Urberg Hiking Wool Sock G2 kan du stole på at føttene dine er komfortable og tørre under lange turer.

 

Disse sokkene er pålitelige, slitesterke og tilbyr den nødvendige støtten for å takle utfordringene som kommer med fotturer. Gi føttene dine den omsorgen de fortjener og sett ut på nye eventyr med disse fantastiske sokkene.

 

  • Merinoull
  • Forsterket tå og såle
  • God støtte som gjør at sokkene sitter godt på
  • Materiale: 76% ull, 22% polyamid og 2% elastan

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support