642092

Urberg Compression Bag Black S

Kompresjonsbag til sovepose og turutstyr

Varenr: 263069
149,-
-+
4 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Compression Bag S fra Urberg, en pålitelig kompresjonspose designet for å beskytte og organisere din sovepose eller annet utstyr

 

Med sin robuste konstruksjon i Polyester Rhombus 200D og vannavvisende impregnering på overflaten, er denne posen skapt for eventyr i tøffe forhold. Compression Bag S er konstruert av slitesterkt Polyester Rhombus 200D-materiale som gir langvarig bruk og beskyttelse mot røff behandling.

 

Den vannavvisende impregneringen sikrer at utstyret ditt forblir tørt selv i fuktige omgivelser. Med en vekt på kun 108 g er Compression Bag S lett og enkel å bære med seg på turer. Posen er kompakt med dimensjonene 21 x 42 mm, noe som gjør den praktisk for å spare plass i bagasjen eller ryggsekken. Uansett om du er en eventyrlysten turgåer, en erfaren camper eller en reisende som ønsker å holde utstyret organisert, vil Compression Bag S fra Urberg være et pålitelig valg.

 

Ta med deg denne slitesterke og vannavvisende kompresjonsposen og opplev den praktiske oppbevaringsløsningen den gir for dine utendørsopplevelser. 

 

  • Materiale: Polyester Rhombus 200D
  • Vannsøyle: 2000 mm
  • REACH RUDOLF C0 impregnering
  • Vekt: 108 g
  • Størrelse: 21 x 42 mm

 

1% For The Planet Urberg har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetning til en kjent miljøvernorganisasjon. Så når du velger et produkt fra Urberg tar du også et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support