642084 642084

Urberg Air Pillow Rio Red

Oppblåsbar reisepute med strechmateriale

Varenr: 263067
100,-Kampanjepris
199,-Ordinær pris
-+
20+ stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Urbergs komfortable oppblåsbare reisepute. Denne puten er designet for å gi deg en behagelig og avslappende reiseopplevelse uansett hvor du er på vei.

 

Med sin myke overflate og stretchmateriale blir den raskt en favoritt blant reisende. Urberg's oppblåsbare reisepute er det ideelle tilbehøret for de lange flyturene, togreisene eller kjøreturene. Med en praktisk oppblåsbar design kan du enkelt tilpasse putens fasthet etter dine preferanser. Bare blås opp puten til ønsket nivå og nyt støtten den gir til nakken og hodet.

 

Puten har en myk overflate som er behagelig mot huden. Den gir deg ekstra komfort når du hviler eller sover underveis. Stretchmaterialet gjør at puten tilpasser seg nakken din, og gir en mer personlig og behagelig passform. Med sine dimensjoner på 45x28 cm gir denne reiseputen tilstrekkelig støtte til nakken og hodet. Samtidig er den kompakt og enkel å pakke ned når den ikke er i bruk.

 

Med dimensjonene 12x8 cm når den er pakket, tar den minimalt med plass i bagasjen. Vekten på kun 90 g gjør at denne reiseputen er lett å ta med seg overalt. Du kan enkelt legge den i håndbagasjen, sekken eller vesken uten å belaste deg med ekstra vekt. Enten du er en hyppig reisende eller planlegger en langtur, vil Urbergs oppblåsbare reisepute være ditt ultimate komforttilbehør.

 

Ta med deg denne lette og kompakte puten, og opplev en avslappende og behagelig reise uansett hvor veien tar deg.

 

  • Oppblåsbar reisepute
  • Myk overflate
  • Stretchmateriale
  • Dimensjoner: 45x28cm
  • Dimensjoner pakket: 12x8cm
  • Vekt: 90 g

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support