642068

Urberg Drybag Set Midnight Blue

6-pack med lette vanntette pakkposer

Varenr: 263063
349,-Kampanjepris
499,-Ordinær pris
-+
14 stk på nettlager
  • 3Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Introduserer Drybag Set, et sett med 6 pakkposer fra Urberg som er ideelle for alle slags eventyr

 

Disse vanntette pakkposene er praktiske og pålitelige når det gjelder å beskytte dine dyrebare eiendeler mot vær og fuktighet. Med sin brukervennlige rulletopp-design gjør Drybag Set det enkelt å åpne og lukke posene. Uansett om du skal på en fottur i fjellet eller en padletur på innsjøen, kan du stole på at disse pakkposene holder dine verdisaker tørre og trygge.

 

Drybag Set inneholder 3 forskjellige størrelser for å imøtekomme ulike behov. Med 3 poser på 1,5 liters kapasitet har du god plass til å beskytte mindre gjenstander som telefoner, kameraer eller lommebøker. De 2 posene på 7 liters kapasitet gir deg mer plass til å lagre større gjenstander som klær eller mat. I tillegg får du en romslig 20-liters pose som passer perfekt til større utstyr eller klær som du vil holde tørt under ekstreme forhold.

 

Drybag Set er laget av 380T 20D Ripstop-nylon, som er et slitesterkt og lett materiale. Dette sikrer at pakkposene er holdbare og motstandsdyktige mot rifter og slitasje under bruk. Enten du er en eventyrlysten fjellklatrer eller en vannsportsentusiast, vil Drybag Set fra Urberg være en pålitelig følgesvenn på dine utendørsopplevelser.

 

Ta med deg dette settet med vanntette pakkposer og nyt friheten ved å vite at dine verdisaker er trygge og beskyttet uansett værforhold.

 

Materialer og farger

  • 380T 20D Ripstop nylon
  • Midnight Blue farge

 

Innhold og størrelser

  • Totalt 6 vanntette pakkposer
  • 3 x 1,5L
  • 2 x 7L
  • 1 x 20L

 

 

1% For The Planet Urberg har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetning til en kjent miljøvernorganisasjon. Så når du velger et produkt fra Urberg tar du også et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support