641956 641956 641956

Urberg Rogen Lightweight Gasburner

Lett og kraftig gassbrenner

Varenr: 263035
299,-
-+
16 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Urberg's Rogen Lightweight Gasburner er en utrolig lett, men likevel kraftig gassbrenner som er spesielt designet for utendørs bruk. Den er perfekt for eventyrlystne folk som ønsker å tilberede mat eller koke vann når de er på tur.

 

  • Minste koketid for 1 liter vann: 3,5 minutter
  • Kompatibel med standard gassbokser med gjenger
  • Maksimal effekt: 3000 W
  • Brenseltype: Gass
  • Pakkemål: 5,7 x 7,2 cm
  • Diameter når den er utslått: 10,7 cm
  • Høyde når den er utslått: 8,2 cm
  • Vekt: 80 g

 

Med sin imponerende effektivitet og bærbare design vil den være en pålitelig følgesvenn på dine utflukter i naturen.

 

Den revolusjonerende konkave brenneren til Rogen Gasburner gir deg en rask og jevn flamme som tåler selv sterke vindforhold.

 

Du trenger ikke lenger bekymre deg for ustabilt brensel eller vanskelig opptenning. Den innebygde Piezo-tenneren gjør det enkelt å tenne opp, slik at du kan starte matlagingen raskt og enkelt.

 

Med en minimal koketid på kun 3,5 minutter for 1 liter vann, kan du enkelt og effektivt tilberede dine favorittretter eller varme opp vann til te, kaffe eller suppe.

 

Den støtter standard gjengegassbokser, så du trenger ikke bekymre deg for kompatibilitet. Med en maksimal effekt på 3000 W får du raskt og effektivt den varmen du trenger.

 

Med tanke på bærbarhet er Rogen Gasburner designet med praktisk pakkemål på 5,7 x 7,2 cm, noe som gjør den enkel å plassere i enhver sekk eller bag.

 

Når den er utslått, har den en diameter på 10,7 cm og en høyde på 8,2 cm, og veier kun 80 g. Dette gjør den til et ideelt valg for vandrere, teltturister eller backpackere som ønsker å minimere vekten på utstyret uten å ofre funksjonalitet.

 

Uansett om du tilbereder enkle retter eller bare trenger å koke vann for å tilfredsstille tørsten eller sulten på tur, vil Rogen Lightweight Gasburner fra Urberg være den pålitelige følgesvennen du kan stole på.

 

Med dens imponerende egenskaper og kompakte design er den en investering du ikke vil angre på. Gå ut og utforsk naturen, vel vitende om at du har det perfekte kjøkkenverktøyet med deg!

 

 

1% For The Planet Urberg har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetning til en kjent miljøvernorganisasjon. Så når du velger et produkt fra Urberg tar du også et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support