641952 641952 641952 641952

Urberg Rogen Cookset 2p Grey

Kjelesett med lokk og stekepanne

Varenr: 263034
549,-
0 stk på nettlager.
  • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Oppdag det perfekte settet for utendørs matlaging med Rogen Cookset 2P fra Urberg. Dette er kjelesettet som tar matlaging i naturen til et nytt nivå. Med sin imponerende funksjonalitet og brukervennlige design, vil dette settet bli din ultimate partner for utendørs eventyr.

 

  • Praktisk kjelesett med 2 gryter, 2 lokk og 1 stekepanne
  • Silikonbelagte sammenleggbare håndtak for sikkerhet
  • Stabelbart design for enkel transport og oppbevaring
  • Non-stick overflate for enkel matlaging og rengjøring
  • Laget av holdbart aluminiumsmateriale
  • Leveres med en praktisk nettingpose

 

Utrolig praktisk og funksjonelt

Med 2 gryter, 2 lokk og 1 stekepanne, gir Urberg Rogen Cookset 2P deg alt du trenger for å lage deilige måltider under åpen himmel. Enten du er på campingtur, på fjelltur eller utforsker nye steder, vil dette settet være din trofaste følgesvenn.

 

Sikkerhet og komfort i fokus

Grytene og stekepannen er utstyrt med sammenleggbare håndtak som er silikonbelagt. Dette betyr at du kan lage mat uten å bekymre deg for brennmerker. Nyt en trygg og behagelig matlagingsopplevelse uansett hvor du er.

 

Smart og plassbesparende design

Settet kan enkelt stables opp på hverandre, noe som gjør det utrolig praktisk når du er på farten. Med den medfølgende nettingposen kan du enkelt bære med deg settet og holde det organisert. Spar plass og nyt friheten til å ha alt du trenger innen rekkevidde.

 

Overlegen matlaging med non-stick egenskap

Den non-stick overflaten sikrer at maten ikke fester seg, noe som gjør matlaging og rengjøring til en lek. Du trenger ikke lenger bekymre deg for å skrape maten av pannen. Nyt enklere matlaging og ha mer tid til å utforske og nyte naturen rundt deg.

 

Robust og pålitelig

Urberg Rogen Cookset 2P er laget av høykvalitets aluminiumsmateriale som sikrer holdbarhet og lang levetid. Settet er designet for å tåle tøffe forhold og vil være med deg på mange eventyr i årene som kommer.

 

Med Urberg Rogen Cookset 2P blir matlaging i naturen en ren glede. Gled deg over det komplette settet av gryter og stekepanne, den sikre håndteringen, enkel transport og den praktiske non-stick egenskapen. Opplev ekte matlagingseventyr og lag de mest smakfulle rettene uansett hvor du befinner deg. Urberg Rogen Cookset 2P er din vei til enestående matopplevelser og uforglemmelige øyeblikk under den åpne himmelen. Gjør deg klar for det perfekte utendørs matlagingseventyret med Urberg Rogen Cookset 2P!

 

 

1% For The Planet Urberg har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetning til en kjent miljøvernorganisasjon. Så når du velger et produkt fra Urberg tar du også et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support