631081 631081

Tufte W Robin Pattern Sweater Jet M

Komfortabel strikket lammeullsgenser

Varenr: 260317
1 299,-
-+
2 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Tufte W Robin Pattern Sweater er en tykk og komfortabel strikket lammeullsgenser som er en god favoritt på kalde dager. Genseren har et mønster designet in-house av Tufte sin egen klesdesigner Sandra.

 

Hun har med sine norske og islandske aner designet et mønster inspirert av den islandske «Lopapeysa», hvor mønsteret er strikket rundt hele overkroppen. Sandra sin versjon fletter to kulturer sammen ved å kombinere tradisjonsrik islandsk arv med norsk detaljering.

 

Med sitt fine mønster passer denne genseren som et hverdagsplagg så vel som på skogsturen. Og skal du kle deg lag-på-lag? Ja, da er den et utmerket mellomlag på de kalde dagene.

 

Med superfin merinoull på innsiden av halsen og håndleddene er genseren ekstra komfortabel der huden kan være mest sensitiv. Ullen vi bruker er høykvalitets lammeull og bambusviskosen er kløfri, så med denne blandingen ønsker vi å gi deg en så behagelig opplevelse som mulig. Genseren vil klø dersom du har sensitiv hud og ikke bruker langermet trøye under.

 

Materiale

68 % lammeull, 15 % merinoull, 8,5 % bambusviskose, 8,5 % modal fibre

 

Vask og vedlikeholdsråd

  1. Maskinvask på ullprogram 30°C
  2. Ikke tørk i tørketrommel
  3. Ikke bruk tøymykner
  4. Kan strykes på lave temperaturer
  5. Tørkes flatt – skal ikke henge

- Tenk på miljøet – ikke vask for ofte

 

Om Tufte Wear

Tufte Wear ble grunnlagt i 2012 av Olaf Tufte. En ordentlig fin fyr, bonde og olympisk mester fra Vestfold. Med mantraet «Det er alltid mulig å bli bedre» begynte Olaf å lage supermyke boxere til den hardt arbeidende mannen. Merket har kommet langt siden den tid, men mantraet står fortsatt like stødig. Det er grunnlaget for alt vi gjør, og driver oss fremover mot stadig nye mål.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support