630917 630917 630917 630917 630917

Tufte W Active Thermal Set VeryGrape L

Superundertøy laget av 100% bambuskull

Varenr: 260276
799,-
-+
4 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Tufte W Active Thermal Set er Tufte sitt nye superundertøy, laget av 100 % bambuskull; et miljøvennlig materiale som begrenser miljøfiendtlig avfall og er kjent for å være svært godt for sensitiv hud.

 

Superundertøyet vi har laget har en vaffelmønstret konstruksjon for god ventilasjon, og har gode fukttransporterende egenskaper samtidig som det er hurtigtørkende. Disse egenskapene gjør Active Thermal til et utmerket valg ved høy aktivitet.

 

Settet består av en rundhalset langermet genser og en longs med elastisk strikk i livet. Plaggene er sydd med flate sømmer for ekstra god komfort.

 

Trøyen har rund hals, lange ermer og tettsittende passform. For ekstra komfort er det sydd inn paneler under ermene for at det ikke skal være sømmer som irriterer deg mens du er i aktivitet. Stillongsen har myk Tufte-strikk i livet. For å gjøre superundertøyet så behagelig som mulig er både overdel og underdel sydd med flate flat-lock sømmer som ikke er til irritasjon. God tur!

 

Størrelser

Dette settet er litt små i størrelsene og vipper du mellom to størrelser burde du velge den største størrelsen av de to størrelsene.

 

Om bambuskull

Bambuskull er biter av bambusplanter, brent i ovn på svært høy temperatur (fra 800? til 1200?). Materialet er gunstig for miljøet da det reduserer forurensende avfall og rester. Bambuskull er også kjent for å være veldig vennlig mot sensitiv hud.

 

Materiale

  • 100 % bambuskull
  • Materialvekt: 140gsm

Bambuskull er bambusplanter som er brent i ovn på temperaturer fra 800°C til 1200°C. Råvaren og den ferdige metervaren er bedre sett fra et miljøperspektiv da det forurenser mindre under produksjon sammenliknet med konvensjonell polyester som vanligvis brukes i superundertøy. I tillegg er det mykt, allergivennlig og helt vegansk.

 

Materialet er fuktabsorberende og hurtigtørkende, og meget godt egnet til høy aktivitet. Det vaffelstrikkede mønsteret gir i tillegg en luftig og komfortabel følelse, og med flate sømmer gir dette superundertøyet deg en behagelig opplevelse på turen.

 

Vaskeanvisning

  1. Maskinvask ved 40 grader
  2. Ikke bruk blekemidler eller tøymykner
  3. Anbefales å tørkes uten bruk av tørketrommel
  4. Strykes på lave temperaturer (under 110 grader, 1 merke på strykejernet)

- Tenk på miljøet – ikke vask for ofte

 

Om Tufte Wear

Tufte Wear ble grunnlagt i 2012 av Olaf Tufte. En ordentlig fin fyr, bonde og olympisk mester fra Vestfold. Med mantraet «Det er alltid mulig å bli bedre» begynte Olaf å lage supermyke boxere til den hardt arbeidende mannen. Merket har kommet langt siden den tid, men mantraet står fortsatt like stødig. Det er grunnlaget for alt vi gjør, og driver oss fremover mot stadig nye mål.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support