619902

Tufte Boxer Briefs 2-pack XS

Navy Blazer

Varenr: 257525
229,-Kampanjepris
499,-Ordinær pris
-+
8 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

2 pack Tufte Wear Briefs er en herre boxer som er like komfortabel i sofaen som på fjelltoppen og hele veien i mellom, også ute på fisketur. Boxeren er laget av utrolig myk og allergivennlig bambusviskose. Stoffet absorberer fuktighet, fungerer temperaturregulerende og begrenser utviklingen av lukt - med andre ord er det perfekt til bruk i undertøy.


Alle Tufte sorte boxere herre er Oeko-tex® sertifisert. Det betyr at du kan kle på deg uten å bekymre deg for giftstoffer.

 

Boxeren til herre fra Tufte er en mykere og mer komfortabel boxer som raskt blir en favoritt. Laget av vårt SoftBoost™-materiale, en unik miks av bambus lyocell og modalfibre som gjør boxeren usedvanlig myk og komfortabel, samtidig som den er like slitesterk som bomull.

 

At boxeren også er laget på en bærekraftig måte gjør Tufte Men's Boxer Briefs til en absolutt favoritt i bokserskuffen for alle menn. Oeko-Tex® Standard 100 sertifisert er den også, som vil si at plagget er helse- og allergitrygge og som garanterer et minimum av restkjemikalier i plaggene.

 

Best i test på Nettavisen 2022

Sitat fra testen: "Likevel er det én ting alle i testpanelet stadig vekk kommer tilbake til: Mykheten og komforten er så god at det gjør opp for alle andre synder. Dessuten har det myke stoffet holdt seg over tid, og det samme med passformen, så denne bokseren har tålt å vaskes på 60 grader i en lang testperiode hos testpanelet. Alt i alt er dette et perfekt valg i segmentet behagelig kvalitetsbokser, som både overrasket i begynnelsen og som har skilt seg ut som den beste over tid. Testpanelets samlede vurdering: 9 av 10 poeng."

Les hele testen av Tufte Boxer Briefs på Nettavisen her (bak amedia betalingsmur)

 

 

Allergivennlig

Grundig testing bekrefter at våre Tufte sorte boxere herre er helse- og allergitrygge*. Bambusviskosefiberne er også utrolig myke og behagelige – selv for personer med sensitiv hud.

 

Absorberer fuktighet

Bambusviskose absorberer fuktighet opptil 3 ganger bedre enn bomull. Det trekker fukten vekk fra huden og ut i tøyet.

 

Pandavennlig

Bambusen vi bruker vokser vilt og høstes etter prinsipper om bærekraftig skogsdrift. Det benyttes ikke flatehogst, og bambusen vi bruker er en annen enn pandaen spiser.

 

Begrenser luktdannelse

Vår bambusviskose begrenser utviklingen av lukt** – det gjør den perfekt til bruk i undertøy.

 

Temperaturregulerende

Vi bruker hulfiber av bambusviskose som gir plagget en mildt isolerende effekt – det føles lunt i kulda, men kjølende i varmen.

 

Materialer og vedlikehold

  • Materiale: 95 % SoftBoost™, 5% elastane
  • Vedlikeholdsråd: Maskinvask ved 60°C, vi anbefaler å tørke uten tørketrommel, ikke bruk tøymykner, ikke bruk blekemidler, kan strykes på lave temperaturer.
  • Tenk på miljøet – ikke vask for ofte.

 

Produktdetaljer

  • Detalj: Strikk i livet med Tufte logo, fôret front, medium lengde
  • Mønster: Ensfarget eller melert
  • Artikkelnummer: 2500-000-00
  • Kolleksjon: Tufte Essentials

 

 

Om Tufte Wear

De siste fem årene har Olaf Tufte jobbet med å utvikle en undertøyskolleksjon basert på bambusfiber. Hvorfor? Bambus er superabsorberende, naturlig antibakterielt, varmeregulerende og miljøvennlig. Plaggene har allerede blitt brukt av verdens fremste idrettsutøvere, både i vinter- og sommeridretter. Nå er de endelig tilgjengelige for alle.

 

Olaf Tufte er en av Norges fremste konkurranseroere og setter høye krav til seg selv og de samme kvalitetskravene gjelder selvsagt for Tufte Wear. Plaggene er av ypperste kvalitet og har en passform som sitter behagelig uansett kroppsfasong. Vi tror bambusplaggene fra Tufte Wear blir favoritter i din undertøysskuff i vinter!

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support