Denne krydrede Trek'n Eat biffgryten med nudler (tenk rik ungarsk goulash) gir et måltid som vil begeistre smaksløkene dine og er en opplevelse langt fra måltidene som en gang ble servert mobile food-trucks.
Oksekjøtt og nudler fullfører Trek'n Eat sin versjon perfekt og er en ypperlig turmat. Den vil varme opp en sliten og kropp selv i kalde temperaturer. Langvarige forberedelser med å småkoke biffen i en evighet er slett ikke nødvendig. Som med alle Trek'n Eat-måltider er forberedelsen enkel og rask, samtidig som du sørger for at det ikke mangler smak på maten.
Ingredienser
Pasta 50% (semulegryn, egg, salt), stekesaus (inneholder soya), sausejevning, storfekjøtt 8%, paprika, tomater, chilipulver, kajennepepper Kjøttandel tørrvekt:
12,8 g (tilsvarer ca. 50,8 g fersk kjøtt).
Tilberedning
Hell kokende vann opp til 8 cm på skalaen (320 ml), rør godt, lukk posen og la trekke i 5 minutter
Allergener
Egg, inneholder gluten og soya.
Utløpsdato
Dette produktet har 5 år holdbarhet fra pakkedato.
Innpakkning
Forseglet vakuumpakket pose
Innhold
Innholdsmengde |
|
Netto fyllvekt |
160 g |
Vanntilsetning |
320 ml |
Ferdig mengde |
480 g |
Næringsinnhold pr 100 g* |
|
kJ/kcal |
1521/364 |
Fett - hvorav mettet fett |
6,0 2,9g |
Karbohydrat - hvorav sukkerarter |
59,5g 9,9g |
Kostfiber |
2,6g |
Protein |
15,3g |
Salt |
1,7g |
*De angitte mengdene og antall kalorier kan
endres noe avhengig av partiet.