664468 664468

Tracker Artemis 4G LTE Antenne-sett

Forbedrer dekningen der 4G ovegår 2G

Varenr: 268660
360,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Tracker Artemis 4G LTE IoT/2G Antenne-sett passer for ivrige jegere som ønsker å utnytte det beste innen moderne teknologi for å spore og følge med på hunden din. Denne ekstra antennen er spesielt designet for å forbedre dekningen og yteevnen til Tracker Artemis hundepeileren din, slik at du kan stole på pålitelig og nøyaktig sporing selv i de mest utfordrende terrengene.

 

Forbedret dekning der 4G IoT-nettverket

Tracker Artemis 4G Antenne er det ideelle alternativet når du befinner deg i et område der 4G IoT-nettverket gir bedre dekning enn det tradisjonelle 2G-nettverket. Ved å koble til denne antennen vil du oppleve en betydelig forbedring i signalstyrken, noe som resulterer i raskere og mer pålitelig sporing av hunden din.

 

Enkel installasjon og kompatibilitet

Antennen er enkel å installere og er fullt kompatibel med Tracker Artemis hundepeiler, noe som sikrer en sømløs integrasjon med ditt eksisterende utstyr. Den er designet for å være brukervennlig, og du kan raskt sette den opp for å forbedre jaktopplevelsen din.

 

Robust design for feltbruk

Jaktutstyr må tåle tøffe forhold, og derfor er Tracker Artemis 4G Antennen bygget med robusthet og holdbarhet i tankene. Den svarte fargekoden gir den et stilig og diskret utseende, mens det slitesterke materialet sikrer at antennen vil tåle røff bruk i felten.

 

Produktspesifikasjoner

Modellnavn: Antenne (sett) Artemis 4G LTE IoT/2G (kit)

Fargekode: Svart

Kompatibilitet: Spesielt designet for bruk med Tracker Artemis hundepeiler

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support