Villmarksmessa

Tikka T1x MTR 22LR våpenpakke

Med kikkertsikte og lyddemper

Varenr: 237295
8 499,-
-+
5 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Tikka T1x MTR 22LR våpenpakken er designet og satt sammen for å håndtere et bredt spekter innenfor jakt og skyting. Det er et rimfiregevær av uovertruffen kvalitet og håndverk, som fungerer optimalt både på skytebane og på jakt. Skjeftet er likt som på en Tikka T3x. Leveres med Nikko Stirling Mountmaster 3-9x40 kikkertsikte som er ypperlig for salongrifler. Har også A-Tec Forest 22LR lyddemper som er en robust og god demper til dette kaliberet.

 

 

Pakken inneholder

  • Tikka T1x MTR 22LR
  • Nikko Stirling Mountmaster 3-9x40AO HMD
  • A-Tec Forest 22LR 1/2" x 20 UNF

 

 

Tikka T1x MTR 22LR - Våpen

Tikka T1x salongrifle er designet for å håndtere et bredt spekter innenfor skyting. Det er et rimfiregevær av uovertruffen kvalitet og håndverk, som fungerer optimalt både på skytebane og på jakt. Skjeftet er likt som på en Tikka T3x. Kommer ferdig gjenget, med 1/2x20"

Salongriflen er kompatibel med det meste av Tikka T3x-tilbehør, som gjør det enkelt å tilpasse riflen til dine preferanser.

 

Nikko Stirling Mountmaster 3-9x40AO HMD - Kikkertsikte

Nikko Stirling Mountmaster er kikkertsikter som passer perfekt til salongrifler. Kikkertsiktene er støttestet og nitrogenfylt fra fabrikken for dugg og vanntetthet for garantert funksjon, uansett om du er ute på jakt eller på skytebanen. Alle modellene i serien har Half Mil Dot retikkel og leveres komplett med 3/8" (9-11 mm) kikkertmontasje.

 

A-Tec Forest 22LR 1/2" x 20 UNF - Lyddemper

A-TEC Forest er en robust rimfire-modell godkjent og beregnet for bruk på cal .22. En av de beste demperne på markedet for .22.

?

?

 

 

 

Våpen handleguide – Hvordan handle våpen på nett

  1. Bestill våpenet du ønsker på nettsiden vår.
  2. Etter at ordren er lagt, må du fremvise politigodkjent våpensøknad. Dette kan gjøres ved oppmøte i vår butikk i Sandefjord eller kan sendes oss i Posten.

 

 

NB! Husk å sende originalt sett av våpensøknaden med både hvit, gul og blå del, samt kopi av gyldig ID med bilde f.eks. førerkort, pass eller bankkort. Ikke send original ID. Vi må motta alt dette før våpen kan sende eller utlevere våpen.

 

 

Send våpensøknaden til:

Skitt Fiske AS
"Våpensøknad"
Nygårdsveien 78
3221 Sandefjord

 

For å lese våpenloven kan du besøke nettsiden til lovdata.

?
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support