643364 643364 643364 643364 643364 643364 643364 643364 643364

Tickless Mini Dog White

Kjemikaliefri ultrasonisk flåttjager

Varenr: 263387
399,-Kampanjepris
549,-Ordinær pris
-+
20+ stk på nettlager
 • 9Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Tickless mini er en kjemikaliefri ultrasonisk flått- og loppejager til små hunder, som er både miljøvennlig og inneholder ingen kjemikalier eller dufter. Dette er den ideelle løsningen for å holde flått unna hunder og andre pels kjæledyr.

 

 • Spesielt designet for små kjæledyr
 • Oppladbar
 • Kjemisk fri
 • 2,5 m rekkevidde
 • Ingen lukt og dufter
 • Trygt å bruke for alle
 • Vitenskapelig bevist
 • Beskyttelse hele sesongen
 • Forebyggende løsning

 

Tickless er miljøvennlig og er ikke giftig eller frigjør ikke kjemiske stoffer og lukter, trygt å bruke også for de minste kjæledyrene.

 

Denne versjonen av Tickles er også oppladbar slik at du ikke trenger å kjøpe ny fordi batteriet er brukt opp og du kan ha den ferdig fulladet til hver tur.

 

Enheten sender ut ultralydpulser som er umerkelige for mennesker og dyr, men forstyrrer flått og holder dem unna. Driftsrekkevidden er ca. 1,5 meter. Enheten er først og fremst beregnet på forebyggende formål.

 

Ved å feste den brukervennlige, lille enheten til kattens eller hundens halsbånd, kan parasitter holdes unna i 6-12 måneder etter aktivering, slik at du og kjæledyret ditt kan nyte naturen.

 

På grunn av den siste feltstudien kan vi konkludere med at enheten er 94 % effektiv mot flått uten å bruke noen farlige kjemikalier! Hvis du ønsker å oppnå den mest effektive beskyttelsen i områder som er sterkt infisert med flått, bruk Tickless sammen med ditt vanlige flåttmiddel.

 

Tickless er ikke giftig og frigjør ikke kjemiske stoffer eller lukter, noe som gjør det trygt å bruke selv for unge, eldre, syke eller drektige kjæledyr.

 

TICKLESS®-teknologien har gjennomgått strenge tester og ble bevist effektiv av en klinisk studie ved School of Veterinary Medical Microbiology and Infectious Diseases Laboratory ved University of Camerino, Italia.

 

Slik bruker du Tickless Pet

 1. For å begynne å bruke TICKLESS, bad kjæledyret ditt med en ikke-kjemisk flått- og loppesjampo og fjern eventuelle gjenværende parasitter.
 2. Plasser enheten på kragen og fjern tappen for å aktivere enheten.
 3. 4 røde blink vil indikere at enheten er på. Du kan bekrefte at den fortsetter å fungere når som helst ved å trykke på knappen og bekrefte at LED-en blinker som svar.
 4. Ved normale temperaturer kan enheten holde parasitter unna i 6-12 måneder etter aktivering.

 

For å sikre effektiviteten bør enheten være festet til dyret til enhver tid. Hvis du tar av dyrets halsbånd hjemme, anbefaler vi å bruke vår TICKLESS Home-enhet.

 

Effektiviteten avhenger av tilstanden til dyrets pels, samt antall parasitter som finnes i området. I områder som er tett befolket av flått, er 100 % beskyttelse ikke garantert. Ikke egnet for å fjerne flått eller lopper fra kjæledyr som allerede har blitt bitt. Ikke plasser Tickless skjult under dekken eller vester på dyrene da dette blokker de ultralydbølgene!

 

Noen bruker tips

 • Ikke legg enheten under et dekken eller under en veske, da dette vil hindre de utsendte ultralydbølgene.
 • Ved normale temperaturer kan enheten holde flått unna i ca. 3000 timer.
 • I områder som er tett befolket av flått, er 100 % beskyttelse ikke garantert.
 • Ved teknisk feil gir vi 6 måneders garanti på enheten.

 

Innholdet i esken

 • 1 stk Tickless mini

 

Noen raske FAQ om Tickless

Hvordan fungerer TICKLESS?

Enheten sender ut en rekke ultralydpulser som er umerkelige for mennesker, kjæledyr eller dyreliv, men som forstyrrer flått og lopper og holder dem unna.

 

Hva er denne ultralyden?

Ultralydbølge er en akustisk (lyd)energi i form av bølger som har et frekvensområde over det menneskelige hørselsområdet. Lydene mennesker kan oppfatte har en frekvens fra 20–20 000 hertz (Hz). Selv om hunder og katter hører mye bedre enn mennesker, blir de ikke forstyrret av den svært høye frekvensen på 40 kHz, noe som gjør TICKLESS-enheten helt trygg og ufarlig.

 

Hunden min kan høre ultralyd, er det ikke forstyrrende for den?

Nei! Selv om hunder og katter hører mye bedre enn mennesker, blir de ikke forstyrret av lydbølgen TICKLESS sender ut. Hunder kan realisere ultralydbølger mellom 25-30 KHz, enheten arbeider med 40 KHz, noe som gjør enheten helt trygg og ufarlig.

 

Er det greit hvis jeg tar på meg hunden min bare for turer?

For å sikre effektiviteten bør enheten være festet til dyret til enhver tid. Hvis du tar av dyrets halsbånd hjemme, anbefaler vi å bruke vår TICKLESS HOME-enhet. TICKLESS er effektivt mot flått og lopper, men mens flått er utenfor hjemmet ditt, er lopper inne. Lopper legger eggene sine alltid nær verten, så nær stedet der hunden din sover.

 

Kan jeg bruke TICKLESS hvis hunden min har epilepsi?

Ja! Ultralyden i enheten er utenfor hørselsområdet til mennesker og kjæledyr. Det er ikke funnet noen bevis mellom ultralyd og epilepsi (ultralyd eller lydbølger brukes til og med for å behandle epilepsianfall).

 

Hva om hunden min er allergisk mot visse typer loppehalsbånd? Vil han være allergisk mot TICKLESS?

NEI, han/hun vil ikke være allergisk mot TITTLESS Pet! Enheten holder flått og lopper unna uten bruk av farlige kjemikalier – de dyrene ofte er allergiske mot. Den inneholder ingen giftstoffer eller dufter, noe som gjør den trygg selv for unge dyr, så vel som for eldre, syke eller gravide kjæledyr.

 

Hvilken farge skal jeg velge for kjæledyret mitt?

Du kan velge de du liker fordi alle enheter har samme rekkevidde, og den vil også dekke store hunder.

 

Gir TICKLESS 100 % beskyttelse?

På grunn av den siste feltstudien kan vi konkludere med at enheten er 94 % effektiv mot flått uten å bruke noen farlige kjemikalier! For å sikre best mulig beskyttelse, anbefaler vi å ta andre forholdsregler (f.eks. sjamponering) før bruk.

I områder som er tett befolket av flått, er 100 % beskyttelse ikke garantert. Den er ikke egnet for å fjerne flått eller lopper fra kjæledyr som allerede har blitt smittet.

 

Er enheten vanntett?

Enheten er svært motstandsdyktig mot fuktighet (IP31), noe som betyr at den kan brukes i regnvær, og ikke noe problem hvis det faller vann på den.

Hvis hunden din ved et uhell kommer i vann, tørk enheten med en kaldblåsende hårføner så snart du kan. Hvis den umiddelbart tørkes ut, vil enheten sannsynligvis fungere feilfritt etterpå, men det kan påvirke batterilevetiden.

 

Kan jeg bytte batteri?

Nei! TICKLESS er et lukket system, så når du prøver å bytte batteri, kan du ødelegge enheten og effektiviteten kan ikke garanteres lenger. Ved å åpne enheten mister du også garantien vi gir.

Hvis du er på utkikk etter en oppladbar enhet, anbefaler vi enheten TICKLESS MINI!

 

Kan jeg bruke TICKLESS sammen med andre flått- eller loppemidler?

Ja! I områder som er tett befolket av flått, kan vi riktig nok ikke garantere 100 % beskyttelse, så ethvert annet parasittavvisende insektmiddel eller insektsjagende klesplagg er et ekstra beskyttelsesskjold.

 

 

Om selskapet bak Tickless

Nyt naturen uten flått og lopper

Selskapet bak Tickless heter ProtectONE og ble grunnlagt i 2010. De er et innovasjonsdrevet selskap som fokuserer på å tilby kjemikaliefrie løsninger mot parasitter. Deres mål er å tilby de mest pålitelige og effektive miljøvennlige midler for flått, lopper og støvmidd for alle i familien, inkludert kjæledyrene våre. Produkter finnes i 52 land på fem kontinenter.


Europas kjemikaliefrie løsning mot parasitter nummer én

Tickless er fokusert på kliniske testbaserte løsninger som er ufarlige for mennesker, dyr og natur. TICKLESS®- og MITELESS®-merkene tilbyr toppmoderne teknologi og gir den beste løsningen mot parasitter som flått, lopper og støvmidd.

 

"Kjemikalie- og luktfri beskyttelse for hele familien"

Hos ProtectONE innoveres kontinuerlig, og derfor utvides produktutvalget år for år. Tickless jobber kontinuerlig med å forbedre produktene sine og for å tilby utmerkede løsninger for kundene

 

Med Tickless sine innovative løsninger og ekspertise arbeider de mot spredningen av store sykdommer som borreliose, Babesia eller astma forårsaket av støvallergi. De jobber aktivt for en verden der sykdommer som overføres av flått, lopper og støvmidd forhindres, og skaper et trygt miljø for våre kjære.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support