457394 457394 457394 457394 457394 457394 457394 457394 457394 457394 457394 457394 457394 457394

Tickless Hunter Green

Kjemikaliefri ultrasonisk flåttjager

Varenr: 254155
349,-
0 stk på nettlager.
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Tickless Hunter er en kjemikaliefri ultrasonisk flåttjager som er både miljøvennlig og inneholder ingen kjemikalier eller dufter. Dette er den ideelle løsningen for å holde flått unna under utendørsaktiviteter som fotturer, hagearbeid, jakt, turgåing eller camping.

 

 • Kjemisk fri
 • 2 m rekkevidde
 • Ingen lukt og dufter
 • Trygt å bruke for alle
 • Vitenskapelig bevist
 • Beskyttelse hele sesongen
 • Forebyggende løsning

 

Bare fest enheten til klærne dine, så holder den flått unna i opptil 3000 timer, slik at hele familien kan nyte naturen uten bekymringer.

 

Det er ikke giftig og frigjør ikke kjemiske stoffer eller lukter, trygt å bruke for alle.

 

Enheten sender ut ultralydpulser som er umerkelige for mennesker og dyr, men forstyrrer flått og holder dem unna. Driftsrekkevidden er ca. 2 meter. Enheten er først og fremst beregnet på forebyggende formål.

 

Tickless-teknologi gjennomgikk strenge tester og ble bevist effektiv av en klinisk studie ved School of Veterinary Medical Microbiology and Infectious Diseases Laboratory ved University of Camerino, Italia.

 

Enhetene fungerer med ultralyd som forstyrrer flåttens og loppenes evne til å orientere seg. Produktene avgir en rekke ultralydpulser som er umerkelige for mennesker, dyr eller dyreliv, noe som gjør det helt trygt å bruke for babyer, barn, voksne og kjæledyr. Miljøvennlig, inneholder ingen kjemikalier eller dufter og beskytter mot parasitter i opptil 12 måneder.

 

Slik bruker du Tickless Hunter

 1. Fjern fanen for å aktivere enheten (merket PULL)
 2. Trykk på knappen for å slå enheten på eller av
 3. 4 korte grønne blink indikerer at den slås på, mens et enkelt langt rødt blink indikerer at den slås av.
 4. Når den er slått på, vil lyset blinke en gang omtrent hvert 5. minutt
 5. Etter 8 timers kontinuerlig drift vil enheten slå seg av automatisk, og bør slås på igjen før du bruker den igjen.
 6. Fest enheten sikkert til klærne med dens lett-på-klemme, eller med en snor som går gjennom den.

 

Noen bruker tips

 • Ikke legg enheten i en lomme eller veske, da dette vil hindre de utsendte ultralydbølgene.
 • Ved normale temperaturer kan enheten holde flått unna i ca. 3000 timer.
 • I områder som er tett befolket av flått, er 100 % beskyttelse ikke garantert.
 • Ved teknisk feil gir vi 6 måneders garanti på enheten.

 

Innholdet i esken

 • 1 stk Tickless Human (grønn eller orange)

Velg grønn eller orange farge på enheten

 

Noen raske FAQ om Tickless

Hvordan fungerer TICKLESS?

Enheten sender ut en rekke ultralydpulser som er umerkelige for mennesker, kjæledyr eller dyreliv, men som forstyrrer flått og lopper og holder dem unna.

 

Hva er denne ultralyden?

Ultralydbølge er en akustisk (lyd)energi i form av bølger som har et frekvensområde over det menneskelige hørselsområdet. Lydene mennesker kan oppfatte har en frekvens fra 20–20 000 hertz (Hz). Selv om hunder og katter hører mye bedre enn mennesker, blir de ikke forstyrret av den svært høye frekvensen på 40 kHz, noe som gjør TICKLESS-enheten helt trygg og ufarlig.

 

Hunden min kan høre ultralyd, er det ikke forstyrrende for den?

Nei! Selv om hunder og katter hører mye bedre enn mennesker, blir de ikke forstyrret av lydbølgen TICKLESS sender ut. Hunder kan realisere ultralydbølger mellom 25-30 KHz, enheten arbeider med 40 KHz, noe som gjør enheten helt trygg og ufarlig.

 

Gir TICKLESS 100 % beskyttelse?

På grunn av den siste feltstudien kan vi konkludere med at enheten er 94 % effektiv mot flått uten å bruke noen farlige kjemikalier! For å sikre best mulig beskyttelse, anbefaler vi å ta andre forholdsregler (f.eks. sjamponering) før bruk.

I områder som er tett befolket av flått, er 100 % beskyttelse ikke garantert. Den er ikke egnet for å fjerne flått eller lopper fra kjæledyr som allerede har blitt smittet.

 

Er enheten vanntett?

Enheten er svært motstandsdyktig mot fuktighet (IP31), noe som betyr at den kan brukes i regnvær, og ikke noe problem hvis det faller vann på den.

Hvis hunden din ved et uhell kommer i vann, tørk enheten med en kaldblåsende hårføner så snart du kan. Hvis den umiddelbart tørkes ut, vil enheten sannsynligvis fungere feilfritt etterpå, men det kan påvirke batterilevetiden.

 

Kan jeg bytte batteri?

Nei! TICKLESS er et lukket system, så når du prøver å bytte batteri, kan du ødelegge enheten og effektiviteten kan ikke garanteres lenger. Ved å åpne enheten mister du også garantien vi gir.

Hvis du er på utkikk etter en oppladbar enhet, anbefaler vi enheten TICKLESS MINI!

 

Kan jeg bruke TICKLESS sammen med andre flått- eller loppemidler?

Ja! I områder som er tett befolket av flått, kan vi riktig nok ikke garantere 100 % beskyttelse, så ethvert annet parasittavvisende insektmiddel eller insektsjagende klesplagg er et ekstra beskyttelsesskjold.

 

 

Om selskapet bak Tickless

Nyt naturen uten flått og lopper

Selskapet bak Tickless heter ProtectONE og ble grunnlagt i 2010. De er et innovasjonsdrevet selskap som fokuserer på å tilby kjemikaliefrie løsninger mot parasitter. Deres mål er å tilby de mest pålitelige og effektive miljøvennlige midler for flått, lopper og støvmidd for alle i familien, inkludert kjæledyrene våre. Produkter finnes i 52 land på fem kontinenter.


Europas kjemikaliefrie løsning mot parasitter nummer én

Tickless er fokusert på kliniske testbaserte løsninger som er ufarlige for mennesker, dyr og natur. TICKLESS®- og MITELESS®-merkene tilbyr toppmoderne teknologi og gir den beste løsningen mot parasitter som flått, lopper og støvmidd.

 

"Kjemikalie- og luktfri beskyttelse for hele familien"

Hos ProtectONE innoveres kontinuerlig, og derfor utvides produktutvalget år for år. Tickless jobber kontinuerlig med å forbedre produktene sine og for å tilby utmerkede løsninger for kundene

 

Med Tickless sine innovative løsninger og ekspertise arbeider de mot spredningen av store sykdommer som borreliose, Babesia eller astma forårsaket av støvallergi. De jobber aktivt for en verden der sykdommer som overføres av flått, lopper og støvmidd forhindres, og skaper et trygt miljø for våre kjære.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support