393405 393405 393405 393405 393405 393405 393405

Thermarest NeoAir Venture Pine Regular

WingLock

Varenr: 232913
1 499,-Kampanjepris
1 999,-Ordinær pris
-+
5 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Thermarest NeoAir Venture liggeunderlaget er det beste liggunderlaget for deg som er interessert i å begynne å dra på tur, og som ønsker et solid liggeunderlag som vil vare i lang tid. La deg bli du blitt fristet til å komme deg ut på tur og overnatte ute?

 

  • R-verdi på 2.2
  • WingLock ventil
  • WaveCore konstruksjon
  • NeoAir-teknologi
  • 50D polyester forsterker liggeunderlaget

 

Med Venture kan du overnatte på svaberget en sommernatt, komme deg opp i sommerfjellet eller overnatte ved et flatt vann i midnattssol.

 

Venture har R-verdi på 2.2. Liggeunderlaget kan derfor brukes senvår, sommer og tidlig høst. R-verdien til Therm-a-Rest er bygget på ASTM-standarden som kom i 2020. Denne standarden er utviklet av blant andre Therm-a-Rest og er den første universale standarden for R-verdi.

 

Liggeunderlaget er behagelig med en tykkelse på 5cm og er trukket med et slitesterkt stoff i 50D polyester. Dette gir en god følelse å ligge på, men viktigst av alt så gjør det liggeunderlaget slitesterkt mot bakken. Det anbefales uansett å ha et skumliggeunderlag som Therm-a-Rest Z Lite SOL eller Therm-a-Rest RidgeRest under oppblåsbare liggeunderlag.

 

Therm-a-Rest bruker sin egen patenterte NeoAir teknologi i de oppblåsbare liggeunderlagene. Wave Core er et enkelt lag av bølgeformede celler som går på tvers av liggeunderlaget. Disse asymmetriske cellene har flere hundre festepunkter i liggeunderlaget. På grunn av alle festepunktene er det minimalt med delamineringer på liggeunderlagene med Wave Core konstruksjonen.

 

WingLock-ventilen gjør det raskere å blåse opp liggeunderlaget enn den klassiske ventilen til Therm-a-Rest. WingLock ventilen har vinger som kan vris på. Den har to funksjoner; den kan lukkes for å hindre at luften går ut mens du blåser opp liggeunderlaget og den kan åpnes for å slippe ut luft raskt når du pakker sammen liggeunderlaget.

 

Et tips er å ikke sove på et helt oppblåst liggeunderlag. Da vil du våkne med vond rygg neste morgen fordi du har ligget oppå liggeunderlaget. Presspunktene, slik som hæler, hofter og skuldre, skal helst synke litt ned i liggeunderlaget. Vi anbefaler å blåse liggeunderlaget nesten helt opp, legge seg på deg og slippe ut litt luft med WingLock ventilen så du kjenner presspunktene synke ned i liggeunderlaget.

 

  • Isolerende evne: WaveCore™-konstruksjonen gir dobbelt så mye varme som uisolerte oppblåsbare liggeunderlag.
  • Kompakt: Isolert uten bruk av store fyllmaterialer for å pakke ned til omtrent størrelsen på en én-liters vannflaske.
  • Komfortabel: To tommer (5 cm) med loft og horisontale bafler gir maksimal stabilitet og støtte.
  • Slitesterk: Tøff, 50D polyester og utprøvde lufttette belegg gir pålitelig langsiktig ytelse.
  • WingLock-ventil: Vår intuitive og pålitelige ventil maksimerer luftstrømmen for enklere oppblåsing og raskere tømming. Vingene veksler for enveis oppblåsing for å spare pusten.

 

Innhold i pakken

Pumpesekk, tingsekk og reparasjonssett inkludert

 

Spesifikasjoner for Thermarest NeoAir Venture-modellene

Modell NeoAir Venture Regular NeoAir Venture Large
Prod. varenr. 13270 13271
Farge Pine (grønn) Pine (grønn)
R-verdi 2.2 2.2
Vekt 540 g 740 g
Bredde 51 cm 64 cm
Lengde 183 cm 196 cm
Tykkelse 5 cm 5 cm
Pakke størrelse 23 x 13 x 13 cm 28 x 13 x 13 cm
Topp matteriale 50D Polyester 50D Polyester
Bunn materiale 50D Polyester 50D Polyester
Materialer Polyester, Polyurethane Polyester, Polyurethane

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support