273555 273555 273555 273555 273555 273555 273555 273555 273555

Thermarest Z Lite SOL Regular

Lett liggeunderlag i Silver og Lemon

Varenr: 193430
849,-
FargevariantSilver/Lemon
Vis varianter som liste
Ubekreftet 02.05.2024
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Therm-a-Rest Z Lite SOL liggeunderlaget er det letteste, mest kompakte skum-liggeunderlag med lukkede celler og varmereflekterende overflate. Perfekt for vår, sommer og høst på tur i det fri eller som et ekstra liggeunderlag på de kaldeste vinterdagene.

 

Z Lite SOL er alltid en favoritt for den gram-jegere og den ultralette delen av outdoor mennesker, og er en forbedring av ytelsen til den originale Z Litesom ved å legge til det reflekterende ThermaCapture™-belegget sørger for å fange strålevarme og øke den generelle varmen med nesten 15 %.

 

Tar men hensyn til systemet med varmefangende fordypninger, har Z Lite SOL en R-verdi på 2,0, noe som gjør den perfekt for bruk alene i varmere vær eller som ekstra lag under et annet liggeunderlag for ekstra varme og kuldebeskyttelse i de kaldeste kuldenettene.

 

Det egenutviklede skummet er mykere på toppen for ekstra komfort og tettere på bunnen for ekstra holdbarhet, noe som gjør Z Lite SOL til et ideellt liggeunderlag i skum med lukkede celler for de som trenger et ultralett, svært kompakt og superpålitelig liggeunderlag.

 

Et liggeunderlag som er lettere og mindre ømfintlig enn de selvoppblåsbare liggeunderlagene. Er man mye på tur med hunden eller annet som kan punktere en Therm-A-Rest kan dette være et smart valg, selv om man ofrer litt komfort. Trekkspill-strukturen gjør at du kan folde matten sammen i stedet for å rulle den, dermed får man den svært kompakt.

 

Avansert varmerefleksjon

ThermaCapture™-overflaten reflekterer strålevarmen tilbake til kroppen din, og forsterker varmen til de varmefangende gropene med 15 %, når den reflekterende siden vender opp.

 

Kompakt foldbar design

Sammenleggbar design som er kompakt og lett å pakke og feste til ryggsekker.

 

Ekstra slitesterk

De lukkede skumcellene er praktisk talt umulig å ødelegge ved vanlig bruk av liggeunderlaget. Gir langvarig demping og isolering.

 

Kan brukes i lagvis isolering

Z Lite SOL legger til 2,0 i R-verdi og beskyttelse mot punkteringer når du legger Z Lite SOL under et annet liggeunderlag.

 

Uendelige bruksområder

Liggeunderlag, sitteunderlag, solskjerming, vindbeskyttelse eller myggsmekker... Brett det sammen og finn dine beste bruksområder!

 

Spesifikasjoner for alle modellene av Therm-a-Rest Z Lite SOL liggeunderlagene

ModellRegularSmall
FargeLemon/Silver eller Blue/SilverLemon/Silver eller Blue/Silver
R-verdi2.02.0
Vekt0,41 kg0,29 kg
Bredde51 cm51 cm
Lengde183 cm130 cm
Høyde2 cm2 cm
Tykkelse2 cm2 cm
Pakket størrelse51 x 13 x 14 cm51 x 10 x 14 cm
Fyll materialeCrosslinked PolyethyleneCrosslinked Polyethylene
SkumtypeFormede lukkede cellerFormede lukkede celler
MaterialePolyethylenePolyethylene
ProdusertUSAUSA

 

 

 

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support