385825

Swarovski CL Companion 8x30

Anthracite - Northern Lights

Varenr: 230403
14 500,-
-+
1 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Swarovski CL Companion er en fantastisk god håndkikkert som burde være med på alle eventyr, om det er til en fjern fjelltopp, en eksotisk øy, den nærmeste skogen eller ute på jakt. Dette er siste generasjon av Swarovski CL Companion som er perfekt designet for jegere, fugletittere og friluftsmennesker på tur i byen og i marka på jakt etter naturopplevleser.

 

 • Velkjent Swarovski kvalitet
 • Kompakt størrelse
 • Brukervennlig design
 • Letthåndterlig fokusinnstilling
 • Ergonomisk utformet
 • Vanntett og støvtett

 

Det er få ting som vekker nysgjerrigheten og undring over ting i naturen som en kikkert. Du får jo tross alt hele verden nærmere, og kikkertene lar oss se det som er like utenfor vår rekkevidde mer detaljert, Du får liksom til gang til naturens hemmeligheter som ofte kan være litt skjult for oss mennesker.

 

Kikkerter snakker til vårt ønske om nærhet, fordi de gir oss et synspunkt som er helt unikt. De snakker også til vår lengsel etter tilknytning når vi låner dem bort til en du er ute på tur med, for å dele opplevelsen.

 

På denne måten engasjerer vi oss i verden rundt oss på en måte som er både mer personlig og også mer unik.

 

Se mer med Swarovski CL Companion

Se nye inntrykk som rett og slett vil forbløffe deg. Unike observasjoner som du aldri vil glemme. Øyeblikket er helt ditt med den utrolige optikken til CL Companion,

 

Føl naturen nærmere

Den kompakte CL Companion er konstant ved din side for alle dine oppdagelser. Den er enkel å bruke og gir maksimal komfort. Opplev naturen enda mer intenst.

 

Lett å skape felles opplevelser

Produktverdenen rundt CL Companion er like individuell som du er. Det finnes tre tilbehørspakker laget for å uttrykke din personlige stil og en telefonadapter er tilgjengelig som ekstrautstyr for å fange disse mest fantastiske øyeblikkene på mobilkamera.

 

Du vil aldri gå glipp av noe med den nye CL Companion. Denne elegante kikkerten med imponerende optikk passer perfekt i hånden. Den er alltid med deg for å sikre at du får mest mulig ut av hver observasjon.

 

Friheten til å gjøre den til din egen

Innovativt tilbehør som er perfekt skreddersydd til kikkertene i CL Companiom serien forbedrer funksjonaliteten til utstyret ditt. Foruten å være brukervennlig, spiller design også en nøkkelrolle. Tilbehøret fra Swarovski gir deg alle slags nyttige tillegg, slik at du kan skreddersy din SWAROVSKI OPTIK-kikkert til dine personlige behov.

 

Swarovski linsebelegg/coating

SWAROBRIGHT - Den første produsenten i verden som bruker denne teknologien, Swarovski Optik integrerer unike høyreflekterende prismebelegg for utrolig fargegjengivelse over hele lysspekteret. Den holder fargene utrolig ekte og reduserer også lensflare i dårlige lysforhold.

 

SWAROTOP - Dette antirefleksbelegget påført på alle linser forbedrer lysgjennomgangen betydelig, sikrer svært lyse bilder og bidrar også til å øke fargegjengivelse, kontrast og oppløsning. Coatingen er unikt påført på linsene og gir sammen med Swarodur-belegg høykvalitetsbilder på all Swarovski jaktoptikk.

 

SWARODUR - Swarodur-belegget minimerer refleksjoner betydelig og gir utrolig klare bilder. Dette anti-reflekterende belegget påføres alle glassoverflater på prismene og linsene for å redusere refleksjon og gir også lysere bilder med bedre kontrast gjennom hele lysbølgespekteret. Disse beleggene reduserer overflatelysrefleksjon fra 4-6% til 0,2%.

 

Swarovski CL Companion 8x30

Den nye CL Companion 8x30 har et synsfelt på 132 m (144 yd) for å gi deg den perfekte oversikten. Dens imponerende optikk med 8x forstørrelse sikrer at visningen din er jevn og rystende. Den ergonomiske designen til denne kompakte, lette (490 g/17,2 oz) kikkerten gjør dem til en utmerket følgesvenn som gir deg unike opplevelser når du er på farten.

 

Swarovski CL Companion 10x30

Se alle viktige detaljer med den nye CL Companion 10x30. Forbedret optikk med 10x forstørrelse bringer deg nærmere naturen. Den ergonomiske designen til denne kompakte, lette (500 g/17,6 oz) kikkerten gjør dem til en utmerket følgesvenn som gir deg unike opplevelser når du er på farten.

 

Tilbehørspakker etter eget ønske

Velg blant flere personlige variasjoner av tilbehørspakker

Northern Lights - Like rått og røft som nordlige landskap. NORTHERN LIGHTS-tilbehørspakken inneholder ren saueullfilt og bærekraftig produsert skinn. Laget av 100 % naturlige materialer, vil denne tilbehørspakken beskytte kikkerten din mot vær og vind.

 

Urban Jungle - Gjennoppdag byen med sine hotspots, skjulte steder og uventeted naturlige grønne lommer med ekte natur. URBAN JUNGLE-tilbehørspakken er lett og funksjonell. Laget i syntetisk materiale som er lett å holde rent og kommer med skulder/nakkestropp.

 

Wild Nature - En velkjent klassisk outdoor farge på bærevesken, som ofte blir en favoritt. WILD NATURE-tilbehørspakken er en bæreveske som kommer med skulder/nakkestropp


 

Inkludert i pakken

 • Swarovski CL Companion (8x30 eller 10x30, i grønn eller mørk grå)
 • Nakkestropp /håndleddsrem
 • Bæreveske (Northern Light, Urban Jungle eller Wild Nature)
 • Okular regnbeskytter
 • Objektivdeksler

 

 

Tekniske egenskaper for Swarovski CL Companion (10x30 og 8x30)

ModellCL Companion 10x30CL Companion 8x30 
FargeGreen (mosegrønn) eller antracite (mørkgrå)Green (mosegrønn) eller antracite (mørkgrå)
Forstørrelse10x8x
Objektiv linsediameter30mm30mm
Linsebelegg/coating
Utgangspupill diameter3mm3,8mm
Utgangspupill avstand øye støtte16mm16mm
Synsfelt på 1000m108m132m
Synsfelt grader6,27,6
Synfelt grader opplevd5858
Nærfokusgrense3m3m
Diopter justering± 4 dpt± 4 dpt
Diopter korrigering ved uendelig>5 dpt>5 dpt
Lysgjennomgang90%90%
Pupill avstand55-74mm55-74mm
Skymringsfaktor (ISO 14132-1)17,315,5
Lengde127mm127mm
Bredde118mm118mm
Høyde55mm55mm
Vekt500g490g
Brukstemperatur-25 to +55 °C-25 to +55 °C
Lagringstemperatur-30 to +70 °C-30 to +70 °C
Vanntetthet4 meter i 30min4 meter i 30min
GassfyltJa (inert gas filling)Ja (inert gas filling)
Tilbehørspakke (veske)Northern Light, Urban Jungle og Wild NatureNorthern Light, Urban Jungle og Wild Nature

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support