384315 384315 384315

Swarovski EL Range TA kikkert 10x42

Med avstandsmåler og Tracking Assistant

Varenr: 229900
32 200,-
-+
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 12 dager
  • 0Butikklager

Du er 1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Swarovski EL Range med Tracking Assistant kombinerer avansert optikk med SWAROVISION-teknologi og digital intelligens. Det gir deg nøyaktige målinger ved å inkludere individuelle ballistiske data og atmosfæriske data. Sammen med den unike Tracking Assistant-funksjonen og den enkle, intuitive konfigurasjonen via smarttelefonappen er EL Range den perfekte pakken for jakt.

AVSTANDSMÅLER


Den integrerte tiltindikatoren med et unikt vinkelskuddprogram, viser enten den justerte skuddavstanden eller vinkelen. EL Range gir deg nøyaktige målinger fra en avstand på 10 meter.

TRACKING ASSISTANT


Integrert Tracking Assistant gjør det mye enklere å spore byttet ved å veilede deg til stedet der du skjøt det forrige skuddet ditt. Du kan velge å bruke dette programmet via telefonen eller EL Range.


PERSONLIG BALLISTIKK


Bruk smarttelefonappen til å konfigurere kikkerten etter dine spesifikke behov og individuelle ballistikkdata. Basert på dette og atmosfæriske data som lufttrykk og temperatur, hjelper den deg med å skyte med enda større presisjon, fordi den også gir deg antall klikk som er nødvendig for kikkertsiktet, og den justerte skuddavstanden.

 

Swarovski EL Range TA kommer i 2 modeller - 8x42 eller 10x42

Tilbehør
Alternativer
Support
384315