292744 292744 292744 292744 292744 292744 292744

Swarovski Z8i 0,75-6x20 L 4A-IF

Varenr: 199669
30 800,-
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Swarovski Z8i 0,75-6x20 er designet av Swarovski Optik for drivjakt. Med 8x zoom går du ikke glipp av det som skjer, og takket være viewplus 0,75x forstørrelse gir dette 30% mer synsfelt. Den nye Clickone-funksjonen har et merkbart klikk, slik at du vet når du har nådd 1x forstørrelse. D-I-retikkelet er redusert til et enkelt fokuspunkt, som gir deg en uhindret visning av målet. 

Optimal ytelse - Perfekt designet

Z8i markerer en milepæl fra SWAROVSKI OPTIK. Dette rifle siktet`s 8x zoom og fremragende optikk sikrer at du ikke kunne være bedre rustet for alle typer jakt. Den slanke 30 mm (1,2 tommer) sentrale røret blander også sømløst med alle jakt- og skytevåpen. I tillegg vil det personlige ballistiske tårnet og FLEXCHANGE, det første valgbar 4A-IF-retikkelet, gi deg maksimal allsidighet i enhver jaktsituasjon.

8xZoom uten sidestykke

Z8i-kikkertsikte omdefinerer ytelse fullstendig med 8xZoom og enestående optikk. Dets optimale synlige detaljer er imponerende, basert på høy forstørrelsesgrad, kompromissløs bildedefinisjon gjennom hele synsfeltet, og utmerket brukerkomfort for rask oppdagelse av mål.

Perfekt designet

Det slanke 30mm røret passer naturlig på ethvert jaktvåpen. Den perfekte ergonomiske beslysningsenheten og de store betjeningsfunksjonene gjør den rask og pålitelig å håndtere.

Ubegrenset allsidighet

Z8i-familien er laget imponerende allsidig takket være et fleksibelt ballistikktårn som er enkelt å feste, et valgbart retikkel og kraftig 8xzoom. Et kikkertsikte for et hvert jaktscenario.

Tett på målet

Z8i-siktets imponerende 8xZoom symboliserer mer enn allsidighet. Det representerer kompetansen Swarovski har opparbeidet fra egen jakterfaring. De unike innovasjonene fortsetter å glede jegere. Og Swarovski fokuserer på kontinuerlig forbedring.

Personlig ballistikktårn

Et tårn for enhver mulighet
 
Med personlig ballistikktårn (BFT) kan du dekke alle muligheter. Det kan brukes som et topp- eller sidetårn, og kan kombineres med alle de tilgjengelige retikkelene.
 
Det personlige ballistikktårnet (BFT) kan konfigureres separat og gjør at du alltid kan følge målet på de ønskede avstander. hvis det brukes som et topptårn, kan dette kompensere for skuddbanens fall. Når det brukes som et sidetårn er det best egent for vindjustering eller til å estimere lead-avstand. det er fleksibelt, kan festes uten verktøy og kan brukes sammen med ethvert retikkel. En låsmekanisme hindrer også at du vrir det utilsiktet. Fordelene med BFT er at det kan monteres som et topp- eller sidetårn på alle Z8i-modeller - du kan bestemme hvilken kombinasjon som passer deg til et hvert jaktscenario.

FLEXCHANGE (Kun på 4A-IF retikkelet)

Det første valgbare retikkelet
Swarovski Optik kombinerer 4A-I-retikkeletmed CD-I med et knappetrykk. Dette er perfekt hvis du vil tilpasse retikkelet etter ulike jaktsituasjoner

Valgbart retikkel

Det nye Flexchange 4A-IF-retikkelet er spesielt utviklet av Swarovski Optik for drivjakt. En opplyst ring kan slås på og av med et knappetrykk. Fordelene er at du raskt kan tilpasse retikkelet til jaktsituasjonen fremover og å oppnå større fleksibilitet for enhver jaktutfordring.

Form og funksjon forenet

Det er tilsynelatende små detaljer som gjør stor forskjell. For eksempel gjør den slanke belysningsenheten Z8i-siktet mer praktisk å bruke. Eller parallaksejusteringen som også er enkel å justere når du er i posisjon.

På målet i bildet

Kikkertsikter er vanligvis innstilt til å være parallaksefrie inntil 100 meter. på en slik avstand er både målet som observeres, og retikkelet på samme plan. Z8i-siktets parallaksetårn lar deg stille inn et parallaksefritt bilde, som du raskt kan justere selv i skuddposisjon. Låsen ved merket for 100 meter lar deg stille inn parallaksetårnet enkelt og driftssikkert selv i skumring.

Klar dag og natt

Den slanke retikkelbelysningen er helintegrert i designen, med justeringsknapper øverst for maksimal komfort ved bruk. Den tilbyr dag- og nattmodus, en minnefunksjon som automatisk gjenoppretter det siste lysstyrkenivået du valgte når den er slått på, og 64 lyskontrollnivåer. Swarolight, den automatiske av/på-timeren med tiltsensor, gjenkjenner om Z8i er i skuddposisjon eller ikke. Dette sparer batteriet og forlenger brukstiden.

 

Tekniske data  
Forstørrelse 0,75-6
Effektiv objektiv linsediameter (mm) 6,3-20mm
Utgangspupill diameter (mm) 8,1-3,2mm
Utgangspupill avstand (mm) (Øyeavstand) 95mm
Synsfelt (m/100) 56,0-7,0
Synsfelt (grader) 31,0-4,0°
Synsfelt synlig (grader) 24°
Dioptisk kompensasjon -3 to +2
Lysgjennomgang (%) 93 %
Twilight factor (skumringstallet) basert på ISO 14132-1 2.1-11.0
Impact point corr. per click (mm/100 m) 0.36 / 10
Max. elevation / windage adjustment range (in/100 yds / m/100 m) 72 / 2
Objective filter thread M 27x0.75

 

Tekniske data  
Lengde (mm) 277mm
Vekt (mm) 499g
Sentertube diameter (mm) 30mm
Funksjonstemperatur -20 °C / +55 °C
Lagringstemperatur -30 °C / +70 °C
Vanntetthet 4 m vanndybde (inert gas filling)

 

Belysning egenskaper  
Lysstyrke nivåer Skumring: 0 - 32 / Dag: 33 - 64
Driftstid Skummringsfaktor på medium lysstyrke: 1,400; Dagslys faktor på medium lysstyrke: 180

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Swarovski Z8i 1-8x24
Velg
Fra 28 000,-
5
Support