374611

Status Kryddersett 5 deler

Krydderkvern og 4 krydderkrukker

Varenr: 226678
329,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 9 dager

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Et sett i fem deler for krydder
Vil du servere gjestene dine salt, pepper og annet krydder på en presentabel måte? Trenger du et sett som samtidig vil tjene til å lagre, slipe og servere krydder?
Kryddersettet vårt er en hendig løsning for å servere salt og pepper til måltidene dine, men det er også så mye mer enn bare en salt- og peppermølle. Settet inkluderer:

 • En krydderkvern
 • Fire glass krydderkar,og et stativ.
 • Status krydderkvern:
  Statuskvern har en keramisk kjerne som er enkel å bruke og vil slipe selv de tøffeste krydderne uten å kreve noen spesiell innsats. Slipe grovheten kan justeres, og mengden av krydder kan lett kontrolleres ved å bruke lokket som målekopp. Kvernets hus tetter seg fullstendig for å bevare aromaen til krydderne innenfor.

  Fire krydderkrukker:
  Du kan bruke glasskrukkene til å lagre tørre krydder eller urter, alle slags pepper og salt. Krukken på kvernen er enkel å bytte, slik at du kan bruke den samme kvernen for alle krydder krukkene. Krukkene skrus fast på kvernen og danner en ugjennomtrengelig tetning, og det er slik de bevarer aromaene til de lagrede krydderne perfekt.

  Salt og pepper stativet er en enkel måte å dekorere bordet ditt på:
  Oppbevar alle krydderne på kjøkkenet ditt i krydderkar og server dem sammen med passende retter. Med krydderstativet blir kvernen din presentert stilig, samt de tre ekstra krukkene med krydder, som er enkle å bytte når du vil krydre . Ved siden av det klassiske saltet og pepperet kan du legge til hvit pepper for utvalgte sjømat, tørket chili for de som liker krydret mat og karve for lettere fordøyelse av tyngre matvarer.

  Vi anbefaler at du sliper litt salt i mellom å male forskjellige krydder for å fjerne kvernkjernen og forhindre at krydderaromaer blandes.

  Vedlikehold:
  Du kan vaske alle komponentene i kvernen enten for hånd eller i oppvaskmaskin. Krydderstativet krever ikke separat vedlikehold fordi det ikke kommer i kontakt med mat - tørk av det hvis nødvendig med en fuktig klut.

  Materialer:
  Kvernen er laget av industriell keramikk, huset er av ABS-plast, og glassene er laget av glass.

  Support
  374611