374608

Status Vakuumkanne med Manuell Pumpe

Varenr: 226677
219,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 0 dager

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Status vakuumkanne med manuell pumpe

Tar du vare på helsen din og lager ferskpresset juice for å avgifte kroppen din og øke immunforsvaret ditt? Bruker du en juicepresse, men kan ikke spare tiden på å lage fersk juice flere ganger om dagen og rengjøre juicepressen etterpå?

Nypresset juice for å avgifte kroppen din
Ferske juice er fylt med vitaminer, mineraler og enzymer, som stimulerer livsprosesser i kroppene våre og jobber for å forebygge og kurere ulike sykdommer. Enzymer er en levende sak som bygger opp immuniteten vår, og som vitaminer og mineraler beskytter oss mot forskjellige sykdommer
Hvorfor vakuumpakker fersk juice og andre hjemmelagde drikker?
Grønnsaks- og fruktjuicer som blir utelatt i det åpne oksiderer raskt, noe som også betyr at de mister mesteparten av sine dyrebare sunne ingredienser. Vakuum pakking fjerner luft (oksygen) som får enzymer, vitaminer og mineraler til å bryte ned; ved å fjerne den, holder vi rensesaftene friske lenger og bevarer deres helbredende egenskaper. Hva dette betyr for deg er at du kan tilberede en større mengde frukt- og grønnsaksjuice på forhånd og trygt lagre den i vakuum der den ikke mister sine verdifulle, helbredende mikroelementer. Du vil også spare deg for bryet med å måtte rengjøre juicepressen flere ganger om dagen.

Hvordan bevare vitaminer og mineraler fra våre ferskpressede frukt-grønnsaksjuicer?
Vakuumkannen vår er beregnet på oppbevaring av nylaget juice, alle andre hjemmelagde drikker og melk. Ved å pakke hjemmelagde drikker vakuum, bevarer vi ikke bare vitaminene og mineralene, men forlenger også holdbarheten og holder dem friske og aromatiske fordi fjerning av oksygen forhindrer utvikling av bakterier, noe som kan føre til at maten blir dårlig.

Status-vakuumkanne er laget for kjøleskapet ditt
Vakuum bremser oksidasjonen kraftig, men kan ikke stoppe den helt, så hold fersk juice og melk i kjøleskapet. For å gjøre kannen enda mer praktisk, er dimensjonene tilpasset oppbevaring i kjøleskapsdøren:

Høyde: 27 cm
Bredde: 14.5 cm
Lengde: 10 cm

Support
374608