Glassvakuumbeholderen vår er beregnet på:
- Matlaging i ovnen (opp til 300 ° C); (Ikke lokket)
- Servering av tilberedt mat
- Vakuumoppbevaring av rester i kjøleskap eller fryser (ned til -20 ° C),og gjennoppvarming av rester i ovnen eller mikrobølgeovn.
Samtidig betyr dette også at færre gryter og kar tar mye plass i kjøkkenskapene dine. Fordi du bare brukte en beholder til å tilberede middag i ovnen, vil du også sitte igjen med færre skitne beholdere etterpå.
Bruk statusglassvakuumbeholderen for:
- Marinering av kjøtt raskt i vakuum,den vil bli full av smak og være klar til steking på så lite som 20 minutter.
- Steking av kylling og andre store stykker av kjøtt, lasagne, poteter, crepes au gratin, eller grønnsaker og andre store matvarer, som også kan serveres i samme beholder
lagring av hele grønnsaker og frukt for å holde dem friske lenger og bevare vitaminene sine - Lagring av resterende måltider som skal varmes opp igjen i ovnen eller mikrobølgeovnen
- Fryselager tilberedte matvarer (lasagne, krydret kjøtt),oppbevare andre matvarer i kjøleskap eller kjøkkenskap når du vil forlenge holdbarheten eller holde dem borte fra skadedyr.