660118 660118 660118 660118

Solo Stove Pellets Adapter

til Bonfire

Varenr: 267573
899,-
-+
4 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Pellets adapter for Solo Stov er en fleksibel og røykfri løsning Pellets adapter er et tilbehør til Solo Stove bålpanner som gjør at du kan brenne trepellets i stedet for ved. Trepellets er et miljøvennlig, billig og lett tilgjengelig brensel som gir en jevn og varm flamme.

 

Miljøvennlig og billig brensel

Trepellets er laget av trevirke som er resirkulert fra sagbruk og andre industrier. Dette gjør dem til et miljøvennlig alternativ til ved, som kan være en begrenset ressurs. Trepellets er også billigere enn ved, noe som kan være en fordel for deg som ønsker å redusere kostnadene ved å bruke bålpanne.

 

Jevn og varm flamme

Trepellets gir en jevn og varm flamme som er ideell for både matlaging og hygge. Flammen er også røykfri, noe som gjør at du kan bruke bålpanna på steder hvor det er restriksjoner på røyk.

 

Fleksibel og praktisk

Pellets adapter gjør det enkelt å bytte mellom ved og pellets. Dette gir deg muligheten til å tilpasse bålet etter dine ønsker og behov. Adapteren har også ventilasjonshull som hindrer pellets fra å falle ned i askeskuffen før de er brent opp, slik at du får mest mulig ut av brenselet.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support