438052 438052 438052 438052 438052 438052 438052

Solo Stove Bonfire Grilltopp

Støpejernstopp til Solo Stove Bonfire

Varenr: 247726
3 490,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 9 dager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Solo Stove Bonfire Grilltopp med base lar deg grille på åpen flamme, mens du er på tur, på hytta eller i hagen. Denne grilltoppen med støpejernsrist passer perfekt tilpasset til din Solo Stove Bonfire. Enedlig kan du steke biff, grille koteletter, steke paprika og bli familiens grillmester

 

  • Grilltopp til bålplassen
  • Massiv støpejernsrist
  • Støpejernsrist med riller for fettansamling
  • Base for stabil plassering av grilltopp

 

 

Kommer med base

Grilltoppen leveres med base som løfter grilltoppen opp fra Solo Stove. Denne basen brukes også til wokplate og stekeplate.

 

Passer til det meste

Støpejernsgrillens brede rist og brede kokeoverflate kan glede og mate enhver publikum. Har kan du steke ale som kan grilles. Kompletter enhver oppskrift med vedfyrte smaker av eik, hickory, lønn og mer.

 

Lett å bruke

Nybegynnerkokker kan lett mestre matlaging med åpen ild på kort tid med Solo Stove støpejerns grilltopp ved å utnytte den naturlige intense stekevarmen. Den varmes opp gradvis og jevnt, og overfører deretter varme jevnt i grilltoppen for å opprettholde perfekte tilberedningstemperaturer med bare et enkelt lag brennende glør under.

 

Langvarig

Levetiden på produkter i støpejern er enestående og skyldes dets evne til å steke. Med egenskaper som non-stick og polymerisert, en støpejernsgrill er enkel å rengjøre for livslang bruk. Støpejernsgrillen slites inn uten å bli utslitt, og skaper ubegrensede muligheter for å lyse opp i årene som kommer. Bare husk å gjøre den ren riktig og smøre den inn med olje etter rengjøring, slik som på andre støpejerns stekepanner og kjeler.

 

Bærbar

Smart designet med bærbarhet i tankene, alt fra pakking til montering er enkelt, slik at du kan fokusere på å lage vedfyrt mat. Støpejernsgrillen kompletterer det Solo Ranger Cooking System laget for å oppbevares enkelt og kan tas med hvor som helst du ønsker å lage mat.

 

Solo Ranger kokesystem

Aolo Stove Ranger Grilltopp er en del av opplevelsen med å skape gode øyeblikk med god mat. Middag ute på tur eller i hagen og flammen du tilbereder maten på gir en komplett opplevelse.

 

Dimensjoner

  • Passer for varige minner og topp ytelse
  • Stekeoverflate diameter: 37,5 cm
  • Hub base diameter: 37,5 cm
  • Kombinert høyde: 56 cm
  • Kombinert vekt: 12 kg

 

 

Hva lurer kunder på om Solo Stove Bonfire Grilltopp?

Kan denne brukes mens bålpannen er i full fyr?

Vi anbefaler å fyre opp bålpannen og la den brenne ned litt før man griller på denne. Bålpannen gir veldig mye varme, så får å unngå helt svidd mat så er det fint å la flammene roe seg ned litt.

 

Hvordan ivaretar man grillristen best mulig?

Grillristen bør kun vaskes med varmt vann for å ikke fjerne den naturlige oljebeskyttelsen. Ved fast brente matrester kan man bruke grilltopp scrubb for rengjøring. Grillristen skal ikke ligge over lengre tid i vann og den må tørkes godt etter vask. Gjerne smøres med egnet olje etter renhold.

 

Følger stativet til grillristen med?

Ja, basen/stativet følger med. Grillristen skal ikke legges rett nedpå bålpannen. Dette stativet kan man også benytte om man skal bruke wok eller stekeplate.

 

Må stativet til grillristen brukes?

Ja, det må brukes ved bruk av grillristen. Grillristen skal ikke legges rett nedpå bålpannen.

 

Ødelegger fettet fra maten bålpannen?

Det lille fettet som havner ned i bålpannen, blir kjapt forbrent og ødelegger ikke bålpannen.

 

Må jeg fjerne flammeringen for å bruke grilltoppen?

Nei, grilltoppen kan settes oppå flammeringen.

 

Les mer om Solo stove her

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Solo Stove Ranger Kit Røykfri bålpanne
8%
3 299,-
3 599,-
Support