393591 393591 393591

Smith Optics Barra Matte Black

Polar Bronze

Varenr: 232975
1 799,-
-+
4 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Smith Optics Barra solbrillene er like god til å tilpasse seg endrede forhold som du er. Dette solbrilleparet passer like godt til en lang morgen på vannet som til en ettermiddag i byen. Brillene er skapt for oss som fisker. Med medium passform og stor dekningsramme beholder du stilen og funksjonen uansett hvor du er.

 

  • ChromaPop-linser
  • Antirefleksive og hydrofobiske linsebelegg
  • Evolve-Eco miljøvennlig rammemateriale
  • Middels passform
  • Stor dekning
  • Medium-fit / large coverage med innebygde side beskyttelse  
  • Auto-lås hengsler
  • RX-kompatibel
  • 6 base linsekrumning

 

Smal sideskjerming kombineres med en 6-baset kurve for god skjerming som passer ansiktet ditt og reduserer solskinn inn fra siden. Takket være sklisikre nese- og tempeputer holder de seg på plass enten du speider etter fisken eller du skal betale for dagens lunsj.

 

De polariserte filtrene i Smith Optics tar opp riktig mengde lys og farge, avhengig av fargen på glasset, og gir selvfølgelig beskyttelse mot UV-stråler.

 

Syn

  • ChromaPop ™ -linser forbedrer kontrasten og den naturlige fargen slik at detaljene fremheves
  • Flekk- og fuktmotstandig belegg for enkel rengjøring og klar optikk
  • Antireflekterende belegg forbedrer klarheten og reduserer belastningen i øynene
  • 100% UV-beskyttelse

 

Passform

  • Middels passform - dekker bredt
  • 6-base linsekurvatur gir en beskjeden innpakning
  • Megol bøyle- og neseputer gir sklisikkert grep slik at brillene blir liggende

 

Brillerammen

  • Evolve ™ er Smith Optics egne biobaserte rammemateriale som er lett og holdbart med 53% gjennvunnet materiale
  • Innebygde sideskjerming for beskyttelse mot vann og refleksreduksjon på siden
  • AutoLock-hengsler holder rammer åpne for enkelt enhånds av og påmontering av solbrillene

 

 

Hva er ChromaPop?

ChromaPop er en proprietær linseteknologi fra Smith som forbedrer klarhet og naturlig farge utover normal kapasitet for å gi bedre visuelle detaljer.



Forelene med ChromaPop-linser at de får alt til å se mer levende og tydelig ut, noe som reduserer belastning og tretthet i øyet.



ChromaPop fungerer ved at lisene filtrerer bort to spesifikke bølgelengder av lys som forårsaker fargeforstyrrelse - spesielt netthinnens problemer med å skille mellom blått og grønt lys, samt rødt og grønt lys. ChromaPop-linsene filtrerer disse spesifikke delene, noe som gir bedre, naturlig farge og klarhet.



ChromaPop linser er spesielt bra for sportsfiskere, jegere, idrettsutøvere og friluftsmennesker. De er spesielt gode for alle som opplever tretthet i øynene eller problemer med kontrast når de er ute i naturen.

 

ChromaPop linser kommer i flere utgaver. Her er noen alternativer og oppgitt lysgjennomtrengning i VLT (Visible Light transmission).

 

CHROMAPOP™ Black

En gråbasert linse forsterket med ChromaPop ™ fargeforbedringsteknologi og ferdig med et lyst svart speil. Dette objektivet er perfekt for bruk i områder med middels til lys eksponering, og forbedrer farge og klarhet og lar deg enkelt se flere detaljer. VLT: 10%

 

CHROMAPOP ™ Green Mirror - En gråbasert linse med en dyp grønn speilfinish forsterket med ChromaPop ™ fargeforbedringsteknologi for å maksimere klarheten og hjelpe deg uten problemer å se flere detaljer. Best for områder med høy soleksponering og maksimal stil. VLT: 12%

 

CHROMAPOP™ GrayGreen Mirror 

En tradisjonell nøytral gråbasert linse som er finjustert med en grønn fargetone for å forsterke naturens farger, og deretter utvidet med ChromaPop ™ fargeforbedringsteknologi for maksimal klarhet, slik at du enkelt kan se flere detaljer. Denne linsen er bygget på vår karbonplattform. VLT: 12%

 

CHROMAPOP™ Platinum

En gråbasert linse forsterket med ChromaPop™ fargeforbedringsteknologi og avsluttet med en dyp platinspeilglans. Dette objektivet er perfekt for bruk i områder med høy soleksponering, og forbedrer farge og klarhet og lar deg enkelt se flere detaljer. Denne linsen er bygget på vår karboniske objektivplattform. VLT: 12%

 

CHROMAPOP™ Red Mirror

En brunbasert linse med høy kontrast med en dyp rød speilfinish forsterket med ChromaPop ™ fargeforbedringsteknologi for å maksimere klarheten og hjelpe deg uten problemer å se flere detaljer. Best for områder med høy soleksponering og maksimal stil. VLT: 15%

 

CHROMAPOP™ Bronze Mirror

En brunbasert linse med høy kontrast forsterket med signatur ChromaPop fargeforbedringsteknologi og ferdig med et dypt bronsespeil for et snev av stil og ytelse. Ideell for hverdagsbruk, spesielt når du er ute i den store vide naturen, uansett om det er på en stien, langs en landevei eller ute med fluestanga eller veien.

 

CHROMAPOP™ Ignitor

Proprietær universell linse designet for å redusere tretthet i øynene, samtidig som kontrast og dybdeperspektiv forbedres under alle forhold. En allsidig linse designet for å brukes hele sesongen. VLT: 32%

 

CHROMAPOP™ Contrast Rose

En lysbaseobjektiv med høy kontrast og forbedret med ChromaPop-objektivteknologi. Dette svært tekniske ytelsesfokuserte objektivet er flott for alle situasjoner når skarpt, klart syn er et must. Flott for tider når du er inn og ut av skygger, og kan brukes i et bredt utvalg av utendørs miljøer. Bygget på vår karboniske objektivplattform. VLT: 50

 

CHROMAPOP™  Low Light Amber

En gulbasert linse for lite lys og høy kontrast forbedret med ChromaPop ™ -teknologi. Dette svært tekniske ytelsesfokuserte objektivet er flott for alle situasjoner når skarpt, klart syn er et must. Flott for tider når du er inn og ut av skygger, og kan brukes i et bredt spekter av svakt opplyste utemiljøer. Dette er kanskej spesielt viktig for deg som fluefisker langs ulike deler av en elv. VLT: 65%

 

 

Teknologi

  • Megol bøyle- og neseputer - Megol-materialet, som er plassert i nesen og på bøyletuppene, holder godt og behagelig tak i huden for å holde brillerammen på plass. Gripekraften øker når dersom den blir fuktig.
  • Basekurven - Basekurven er radiusen på buen målt fra bakerste del av linsen. Smith Optics har stiler med 6, 8 og 9 som basekurve. Modeller som inkluderer base 6 har gjerne en litt flatere front relativt til ditt ansikte. Mens Base 9 har stiler som bretter seg maksimalt rundt ansiktet ditt (se bilder for eksempler)

 

 

Om Smith Optics

Smith Optics er anerkjent som en av verdens ledende i produksjon av ski-briller og hjelmer, optisk rammer og solbriller. Produksjonen av hvert Smith Optics produktet reflekterer egenskaper av høy teknologi, beskyttelse og mote.

 

Med ekstrem fokus på innovasjon, ytelse og service har de jobbet for å overgå konkurrentene i over 45 år. Den gang, som nå, står Smith Optics for noen av de mest innovative produktene innen sportsbrillesegmentet.

 

    Kundeanmeldelser
    Spørsmål & svar
    Tilbehør
    Support