250864 250864 250864

Smith Optics Challis Tortoise solbriller

Polariserte glass i Polarchromic Copper

Varenr: 186001
1 999,-
-+
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 6 dager
  • 0Butikklager

Du er 1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilbehørSupport
Beskrivelse

Smith Optics Challis Tortoise solbriller

 

Polariserte glasslinser i Polarchromic Copper

 
Smith Optics er anerkjent som en av verdens ledende i produksjon av ski-briller og hjelmer, optisk rammer og solbriller.
Produksjonen av hvert Smith Optics produktet reflekterer egenskaper av høy teknologi, beskyttelse og mote.
 
Med ekstrem fokus på innovasjon, ytelse og service har de jobbet for å overgå konkurrentene i over 45 år. Den gang, som nå, står Smith Optics for noen av de mest innovative produktene innen sportsbrillesegmentet.
 
Hva er egentlig polarisering?
Hva er egentlig polarisering og hvordan fungerer det? Linsene på Smith Action Optics har en spesialdesignet film som er laminert mellom to brilleglass. Funksjonen til filmen er at den filtrerer bort horisontalt reflektert lys samt at de farlige UVA og UVB strålene for å finne ut om linsene virkelig har polarisering kan dette enkelt gjøres ved å holde to linser 90 grader på hverandre.
 
Polariserte filtere som ligger over hverandre i en gitt vinkel vil ikke slippe gjennom noe lys og dermed blir det helt svart. Linser kan ha god og dårlig polarisering. På de gode (ofte dyrere) linsene står lamellene tettere slik ar du ikke får brudd i polariseringen uansett hvilken vinkel du ser gjennom linsa. Linsene i Smith Action Optics brillene tar opp riktig mengde lys og farge, avhengig av fargen på glasset, og gir selvfølgelig beskyttelse mot UV-stråler. Alle Smith Action Optics briller har CE-merking som oppfyller kravene til EEC89/686.

 

 

Tilbehør
Berkley bag med fire slukesker
Kjøp
25%
599,-
799,-
19
Support
250864