Simms Logo

Simms Fishing

Simms er et fiskeutstyrsmerke som er bygget på en mål om å produsere produkter av høyeste kvalitet for å holde sportsfiskere tørre, komfortable og beskyttet mot vær og vind - uansett forhold.

 

Simms ble startet i 1980 av fiskeguiden og den visjonære fluefisker John Simms. Simms var sett seg lei av vaderne som ikke hold mål og bestemte seg for å lage sine egne.  Allerede på slutten av 1980-tallet var vaderne til Simms anerkjent som det beste og mest slitesterke som var tilgjengelig på markedet.

 

John Simms innså etter hvert at han fikk mindre tid til å fiske på grunn av høy etterspørsel av produktene sine. I 1993 ble Simms solgt videre til K.C. Walsh, noe av det første Walsh gjorde var å flytte fabrikken og hovedkontoret til Bozeman i Montana.

 

Her hadde man elver rett i nærheten og det ble en naturlig plass for å produsere og utvikle den beste bekledningen for fiskere i hele verden. Samtidig som Simms flyttet til Bozeman startet de et samarbeid med Gore-Tex, dette ble fruktbart og Simms bruker fremdeles Gore-Tex på alle sine beste plagg den dag i dag.

 

Med et sterkt engasjement for USA-baserte produksjons- og forretningsidealer, satte virkelig Simms ned røttene sine Bozeman når de i 2012 bygde et nytt anlegg på 60 000 kvadratmeter som huser hovedkvarter, lagre og produksjonsanlegg.

 

Denne utvidelsen gir albuerom til å drive produktinnovasjon og gjør Simms til den eneste produsenten av vadere i USA som utelukkende produserer i USA

 

I dag er Simms alene om å være produsent av vadere for sportsfisker i USA, Simms er også anerkjent som en av de aller viktigste og mest anerkjente varemerkene innafor fiskebransjen. Filosofien til Simms er den samme som den alltid har vært, nemlig lage produkter som gjør at man kan fiske lengre uansett om man er nybegynner eller en erfaren fisker.

 

Simms å ta markedsandeler med sitt fokus på kvalitet og produktutvikling som er inspirert av sportsfiskere og teknologisk utvikling i verdensklasse når det gjelder vadere, tekniske fiskeklær, fottøy og utstyr.

 

Om man bor i elven eller fisker mye anbefales alltid Simms for vadebukser, vadejakker og vadesko. Rett og slett for kvaliteten man får og holdbarheten på produktene.

Les mer om Simms Fishing her...Vis mindre...

 

Simms ProDry Jacket
Velg
8 999,-
Simms Guide Insulated Bib Carbon
7 999,-
Simms Fall Run Vest
Velg
1 599,-
Simms Dry Creek Duffel
Velg
Fra 2 499,-
Simms Classic Guide Hat
849,-
Simms Logo Frame T-Shirt
Velg
25%
299,-
399,-
1