Sillosocks lokkefugl due Hypa-Flap Motor

Flaksende motorisert realistisk lokkedue

Varenr: 237928
549,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 21 dager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Send meg mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Sillosocks lokkedue med motorisert Hypa-Flap har meget realistiske flaksende bevegelser som styres av en motor uavhengig av vindforhodlene, noe som er nøkkelen til disse lokkefuglene sin effektive bevegelse. De naturtro vingene spennes enkelt ut og gir inntrykket av en flaksende, levende fugl selv ved den minste vind.

 

  • Lett å transportere
  • Raskt å montere
  • Effektive bevegelser
  • Flock-belegg

 

Tilbakemelding fra kunde: "Denne motoriserte Hypa-Flap lokkeduen fungerer veldig godt. Det trekker fuglene inn på langt hold på en magnetisk måte jeg aldri har opplevd før. Den eneste ulempen jeg kan se er at jeg nesten skjøt den seks ganger! Det andre gode poenget med er at et lite fritidsbatter vil holde det gående hele dagen, så det er ikke for mye å slepe over et jorde. Jeg vil definitivt anbefale å kjøpe en, faktisk lurer jeg på hvordan jeg har klart meg uten så langt"

 

Hvordan kan man forbedre den populære Sillosocks Hypa-Flap dlokkeduen? Selvsagt ved å sette motor på den!

 

Lett vekt, realistisk og en av de mest effektive lokkeduene som finnes på markedet.De effektive bevegelsene vil imitere flaksende fugler som går inn for landing og skape liv på lokkeplassen.

 

Plasserer du noen lokkefugler med Hypa-Flap i nærheten av dine andre lokkefugler vil du skape bevegelse i flokken din og den er synlig for andre fugler på mye lengere avstand, spesielt fordi fuglenes øyne er perfekte for å oppdage bevegelse.

 

Kan også monteres på duekaruseller og duesvuppere. Er enkel å montere, demontere, rengjøre og lagre, noe som gjør den lett å ta med og bruke ofte.

 

Sillosocks er meget lette å transportere fordi vingene foldes inn og det igjen lar deg ta med flere lokkefugler på jaktposten og skape en "trygt" miljø for andre duer som kommer inn for landing.

 

Fuglekroppen er bekledd med Flock-belegg som er en myk «fløyelsaktig» coating sin hindrer refleksjoner (spesielt på fuktige fuglekropper) og gir et meget realistisk utseende.

 

Lokkefuglen kommer ferdig montert, du trenger bare å tre inn bøylene til vingene, så er du klar til å montere dem på en duesvupper eller duekarusell. Husk at du trenger et fritidsbatter i på 12V som du må koble til med den medfølgende ledningen (2 m lang).

 

Les våre ti raske tips for duejegeren på vår blogg

 

Produktfakta

Vekt : 345 gram

Pakkestørrelse: 33cm x 69cm x 13cm

 

Produsentens produktnavn: Sillosocks Motorised Pigeon Hypa-Flap Flapper Decoy

Leverandørs varenummer: SILLHYPAFLAP

 

 
Duejakt på ringduer
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support