404400

Sillosocks lokkefugl grågås 3D Single

Oppreist og beveger seg i vinden

Varenr: 236564
249,-
-+
20+ stk på nettlager
  • 7Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Sillosocks grågås lokkefugl er svært lette og 3D-realistiske lokkefugler som monteres på inkludert pinne. Vindsokk-designet fanger selv den minste vind og holder fuglen i bevegelse. De er enkle å sette ut slik at du med letthet kan endre mønster når omstendighetene krever det. Selve hodet og brystpartiet er i 3D plast og kroppen fylles med luft fra vinden.

 

  • Lett å transportere
  • Raskt å sette opp
  • Effektive bevegelser
  • Enkelt å rengjøre

 

Dette må være av de mest levende lokkefuglene man kan bruke på gåsejakta.

Det har vel aldri vært enkelre å ta med seg grågås lokkefugler ut på jakt enn med Sillosocks lokkegås. 12 lokkegås får enkelt plass i en hånd. Har du sekk eller bag kan du ha med deg en meget stor flokk du kan plassere ut. Bevegelsene flokken din da skaper er godt synlig på langt hold og vil tiltrekke selv de mest vriene gåsene som vanligvis holder seg langt unna der du sitter.

 

Hvordan montere Sillosocks grågås

Akkurat denne grågåsen monters ved å tre pinnen ned gjennom hodet og ut haken. Sett så halsen ned i brystpartiet og vri rundt. Fold ut vingene og plasser pinnen ned i bakken så gåsen roterer fritt i vinden. Da oppnår du best effekt hver gang det kommer et vindpust eller vinden snur.

 

Det er super enkelt å spre utover disse lokkefuglene når du skal skynte deg å sette opp kamuflasjenett og gjøre deg klar. Har du montert fuglene sammen på forhånd (anbefales) så bruker du minimalt med tid på selve utsettingen.

 

Innhold i posen

  • 1 stk 3D gåsehode
  • 1 stk pinne for montering
  • 1 stk 3D gåsekropp

 

 

Produsentens varenavn: Sillosocks Pink-Foot/Greylag Flocksox Sentry

Leverandørens varenummer:

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support